Mam i ja
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Numer części podany wyżej pasuje idealnie mimo miszmaszu na rysunkach w eperze... dziękuje za podpowiedz :-)
To jest widok strony w wersji do druku
Chyba tez kupie 😊
:) ja juz mam tylko musze odebrac od tedybear ze Szcina :)
Też zamontowałem. I tak myślę, że dużo ważniejszy element, niż ta osłona kokpitu od strony pasażera. A swoją drogą to ciekawe, ze element przeznaczony na kraje o wysokim zapyleniu, a w dwa dni od zamówienia jest na miejscu. Czyli muszą ta uszczelkę mieć na miejscu w kraju. Turcy wrzucali do tych aut to co mieli akurat pod ręką. Bo tyle różnic w samochodach o tej samej wersji wyposażenia. Ja np. mam uszczelki na dole drzwi. Podświetlany schowek i gniazdo zapalniczki też od nowości.
Uszczelkę na dole drzwi to akurat nie maja sedany
A ja mam bo sobie kupiłem heheh
No i co daje ta uszczelka, oprócz satysfakcji z posiadania?
Daje jeszcze satysfakcję z posiadania... i jeszcze satysfakcję z posiadania... i +2 do samorespekta... i pozwala wywyższać się nad innymi zazdrosnikami co żałują 60zl bo wszystko za co trzeba dopłacić choćby 5zl jest zupełnie niepotrzebne i tylko debile to kupują...
Ups... zostałem debilem :-)
A i jeszcze czekam na podświetlane gniazdo zapalniczki, zupełny debilizm, bo co mi to da??? Przecież realizowanie swoich zachcianek jest niemądre...
Ale Ty masz edycję otwarcia i na inny rynek, moze to jest przyczyna rozbieżności...
Dla estety to może być istotne (np dla mnie). Nie gromadzi się tam brud na czarnej osłonie nad chłodnicą, Przy myciu na myjce automat. nie dostaje się tam woda z pianą i resztki z płukania auta, osobiście lubię czyste elementy- ale z czystego lenistwa nie chce mi się kombinować z zamawianiem i zakładaniem tej "gumki"
:) mam i ja :)...wlasnie odebralem w ASO SZ-cin placac 60,26 PLN :) specjalne podziekowania dla tedybear :) jak zaloze to pokaze :)