To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
tedybear
takie info dostałem - zatem gówno prawda a Ty Robs masz czy nie?
tedybear - przyślij mi prywatny adres mail bo nie mogę wysłać Ci numeru Vin TIPO odpowiadając przez post forum / jakieś głupoty wychodzą - usuń ze skrzynki wiadomości bo masz pełną i inne nie mogą zostać wysłane - taki komunikat w każdym razie mi się pojawia /
-
Czyli ten, kto ma niech się cieszy, a ci co nie mają, w tym ja, muszą sobie dokupić. Jeżli chcą mieć. ;-)
-
Fiat Tipo SW Lounge odebrany w połowie sierpnia 2017 silnik 1.4 95 KM zaślepki pod kokpitem brak
-
Panowie skrzynka odblokowana i czeka na Wasze wiadomości - wybaczcie niedogodności. Dziś odebrałem zaślepkę i już jest na miejscu.
-
Nie wiem jak to wygląda na żywo w Tipo, ale u mnie w Punto EVO też jest podobnie, ale żeby kopać tam nogami to trzeba by mieć chyba rozmiar 56 :)
Nie zmienia to faktu że logiki w montażu tej osłonki nie ma żadnej :)
-
1 załącznik(i)
A ja sam do końca nie wiem czy pod maską mam diesla czy benzynę :smile:
-
Zrobiłem parę fotek jak to wygląda w Punto, jak ktoś chcę to mogę podlinkować.
Powiem szczerze że nigdy na to nie zwracałem uwagi, gdyż po prostu tego nie widać.
https://drive.google.com/drive/folde...Xc?usp=sharing
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Panowie skrzynka odblokowana i czeka na Wasze wiadomości - wybaczcie niedogodności. Dziś odebrałem zaślepkę i już jest na miejscu.
Też zamówiłem dzisiaj tę osłonę. Tedy, zapinki przyszły razem z tą osłoną, czy zamawiałeś oddzielnie? Bo z tego co mi powiedziano w ASO spinki są pakowane po 10 sztuk i paczka kosztuje 60 zł. Więc panowie stwierdzili, że jak przyjdzie osłona to mi coś na miejscu dobiorą.
-
Trzeba by zmierzyć średnice, kołki kupisz w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym, mam jeszcze jakieś z malucha z tylnych boczków, jest szansa że będą pasować :)
-
Zapinki zamawiałem osobno ale przy mnie gość rozpakował opakowanie zbiorcze i kupiłem spinkę jedną. Dwie spinki mają mniejszą średnice i jedna jest z większą. Koszt jednej spinki około 1pln brutto. Za wszystko brutto zapłaciłem jakieś 44pln tylko ze ja mam 5% zniżki na all części :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
wiecie co - teraz kiedy wchodzę w epera pokazuje mi że nie odnajduje mojego kodu VIN ale pamiętam, że ze dwa razy dawno temu wchodziłem i wszystko widziałem. Wiecie może co jest na rzeczy?
-
Cytat:
Napisał
kartonik
A ja sam do końca nie wiem czy pod maską mam diesla czy benzynę
A może masz dwa , diesel z przodu a benzyniaka pod siedzeniem z tyłu. Poszukaj na desce rozdzielczej przełącznika :-) . Niezła wersja ! Dopłącałeś coś ?
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Za ładnie to nie wygląda.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
slawcio74
A może masz dwa , diesel z przodu a benzyniaka pod siedzeniem z tyłu. Poszukaj na desce rozdzielczej przełącznika :-) . Niezła wersja ! Dopłącałeś coś ?
Mam nadzieję, że jednak nie przepłaciłem za dodatkowy silnik diesla :wink:
-
U mnie też brak osłony , ale w wersji TIPO musieli przecież na czymś choć trochę zaoszczędzić. Nie podobają mi się te kable na wierzchu , tym bardziej że syn ma rozmiar buta 47 :-). 6-ego listopada jestem na pierwszym przeglądzie , już dzwoniłem do aso , pani mówiła że zrobią fotkę i złożą reklamację, a co tam nic mnie to nie kosztuje. Zapewne nic nie wywojuję , wtedy coś samemu tam zmontuję .
-
Panowie poczekajcie. Dziś odpowiedziałem na maila aby dokładniej opisać problem. Podałem swój VIN i viny Kolegów którzy mają benzyny i mają osłony. Jeśli coś się wyjaśni od Was poinformuję. Ja na tę chwilę kupiłem osłonę za swoje. Jak okaże się że one mają być będę prosił o zwrot kasy w przeglądzie
-
Dobrze ze jest ten temat bo teraz bede kazdego pasazera przestrzegal, zeby nogami nie wiercil, nie podnosil itp. jak ma mokre buty bo tam jakies kable sa normalnie odkryte u mnie :D a ida mokre miesiace i kazdy pasazer w sumie jest przyzwyczajony do tego, ze mozna mokrymi butami manewrowac dowolnie bo zwykle nie ma odkrytych kostek, kabli itp. elektroniki w autach a co dopiero w miejscach, ktorym grozi czeste pomoczenie:D ( przynajmniej w moim przypadku to pierwsze auto w ktorym po deszczu trzeba uwazac, zeby elektroniki nie pomoczyc:P ale zawsze preferowalem wypierdziane fury, wiec moze w mercu, audi i toyocie sie tez zdaza zapomniec dokrecic pewnych elementow, tylko po prostu widzi to pierwszy wlasciciel i uzupelnia braki:) W sumie moja mama miala tez malucha nowego i nie przypominam sobie, zeby czegos tam brakowalo i trzeba bylo jezdzic do aso dokrecac jakies pokrywki itp.
Ciekawe czy to Fiat aktualnie tak oszczedza na dziale QA, czy tylko ta jedna fabryka, czy moze ogolnie w nowych autach kazdej firmy tak jest? Pytanie do ludzi, ktorzy wczesniej byli pierwszymi wlascicielami: podajcie marke i czego ew brakowalo bo mnie to ciekawi.