Wada mi wymienili i nie paruje.... noooo jak mylem auto to lekko zaparowalo ale zeszlo ale w najgorszym momencie mialem tak ze parowaly w czasie jazdy i nie odparowywaly, wymienili i wg mnie jest oki
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Wada mi wymienili i nie paruje.... noooo jak mylem auto to lekko zaparowalo ale zeszlo ale w najgorszym momencie mialem tak ze parowaly w czasie jazdy i nie odparowywaly, wymienili i wg mnie jest oki
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Na pocieszenie dla tych ktorym paruja lampy
Załącznik 32895
ENJOY :food:
Na pocieszenie też coś znalazłem....parowanie lamp występuje nie tylko w Tipo i występuje też w innych markach ...również w nowym aucie marki premium....
https://motoryzacja.interia.pl/samoc...ie,nId,2776115
Mnie też parowały, na szczęście po pierwszym lecie przestały ;-) teraz sucho i czysciutko :-)
Witam, sprawa z lampami tylnymi wygląda tak że są konstrukcyjnie słabo zrobione. Są mikro pęknięcia przy śrubach trzymających plastiki w środku. Sprawdziłem u Siebie wszystkie lampy tylne w Tipo HB i jedna była nieszczelna na łączeniu klosza z obudową i tam ją skleiłem dodatkowym klejem, a pozostałe 3 były mikropęknięcia na obudowie w miejscach śrub torx. Sprawdzenie lampy polega na tym że w miejscu odpowietrznika włożyłem wężyk od kompresora, a lampę zanurzyłem w wodzie częściowo i ładnie widać gdzie bąbelki lecą. Jak by ktoś miał pytania to udzielę odpowiedzi szczegółowiej.