Ubezpieczenie drogie,więc na kolejny rok wykupiłem tylko OC+NW+ szyby za 569zł....wóz albo przewóz czas pokaże....zaoszczędzę lub stracę:cool:
To jest widok strony w wersji do druku
Ubezpieczenie drogie,więc na kolejny rok wykupiłem tylko OC+NW+ szyby za 569zł....wóz albo przewóz czas pokaże....zaoszczędzę lub stracę:cool:
No ja tez teraz ostatni raz wykupuje ac. Pozniej tylko oc juz.
Do pierwszego gradobicia ;-)
Jedna z zalet tipo jest jego cena ktora rzutuje na koszt ubezpieczenia.800-900 zl/rok w roznicy miedzy oc a oc/ac to obiad dla dwoch osob raz w miesiacu w przecietnej knajpie. Wraz ze spadkiem wartosci jest to coraz mniej.
Zapłacić 500 zł a 2000 tyś to jednak jest różnica.
Takie koszty zycia. To samo z domem, zdrowiem emeryturą itp. Ale fakt ze auto pochlania w ciul kasy w sumie niewiele dajac w zamian.
Znając życie, to jak pierwszy raz nie zapłacisz AC, to będzie szkoda.
Sąsiad pierwszy raz nie zapłacił ac i mu ukradli...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A to była 10 letnia crv
Już się trochę cykam,że wykupiłem tylko OC.Ostatnio jest sporo kolizji z udziałem dzikich zwierząt.W tej kraksie rozbite zostało białe Tipo:
https://www.youtube.com/watch?v=6Rda...pz8Mc1s4dY_tFI
a tu efekt:
Załącznik 34028
Kiedyś znajomy ubezpieczal właśnie na "dzikie zwierzęta". Nie wiem tylko czy dalej taką opcje można wykupić, i jakie TU mają to w ofercie.
Drugi rok ubezpieczenia OC - AC - NW w Benefii - 1750 zł (gdyby tylko samo OC to kwota niecałe 600 zł).
Standard...