To jest widok strony w wersji do druku
-
A dla mnie to miejsce na pudełeczko z pendrivami (do radia) oraz przejściówkami z wentyla samochodowego: na wentyl rowerowy i końcówkę do pompowania piłek.
Tak na marginesie muszę przyznać, że pompka z fabrycznego zestawu naprawczego ogumienia jest bardzo OK.
-
Pewnie nie wszyscy ten schowek mają, bo niejeden już montował schowek na okulary na górze;) Ja woziłem na środku do tej pory ale od dzisiaj wszystko się zmieni;)
-
Próbowałem tam wkładać okulary na samym początku, ale to za płytkie i można je wytrącic z tamtąd
-
To nie jest schowek na okulary tylko na paczkę kondonów ;)
-
U mnie tam zima siedziały rękawiczki...
-
Trzymam tam klucze od garażu, gdy auto jest w garażu zamknięte ;)
-
Po wizji lokalnej stwierdzam ze sie bardziej nadaje na monokl
-
Swoją drogą skoro zamontowali przełącznik gaz/benzyna w tym miejscu to sami tez stwierdzili że to miejsce na nic innego ( moim zdaniem nawet na to ). Ale na nagraniu schowek jest przepastny [emoji6]
-
Bo to jest tzw. prawda ekranu :-)
-
Jest nowy test Tipo na Youtube...patrzcie w komentarzach jak Fiat Prime obsmarował nasze auta.Łatwo go poznać po charakterystycznym stylu pisania.Z jego wpisu wynika,że każdy egzemplarz Tipo jest do bani(tragiczny)..niezależnie od wersji silnikowej,wersji wyposażenia....i aż takie ilości oleju 0,5-0,8l/1000km)musi lać biedaczek...
https://www.youtube.com/watch?v=ch2S8uP_21o&t=327s
-
Cytat:
Napisał
jaroslawrak
Jest nowy test Tipo na Youtube...patrzcie w komentarzach jak Fiat Prime obsmarował nasze auta.Łatwo go poznać po charakterystycznym stylu pisania.Z jego wpisu wynika,że każdy egzemplarz Tipo jest do bani(tragiczny)..niezależnie od wersji silnikowej,wersji wyposażenia....i aż takie ilości oleju 0,5-0,8l/1000km)musi lać biedaczek...
https://www.youtube.com/watch?v=ch2S8uP_21o&t=327s
I tu jest stara handlowa prawda że niezadowolony klient powie o tym każdemu kogo spotka. Zadowolony siedzi cicho.
Obym nie musiał byc tym pierwszym bo ASO w sprawie usterki hamulców tylnych (nierównomierne zuzycie tarcz) mówi do mnie jak do blondynki
-
marx30, a Ty nie jeździsz czasem off road? Bo na mój gust to tak samoistnie nie powstało tylko musiał się na hamulce dostać jakiś syf,błoto,piach....ale może się mylę. Ja dobijam do 10tkm i tarcze z tyłu normalnie lekko wytarte.
-
Samoistnie to się nic nie dzieje. Ale używam tego auta w warunkach takich jak każde inne a klocek nie pracuyje na całej powierzchni. Dlatego pitolenie że tarcze to część eksploatacyjna jest tak samo dobre jak w przypadku opony z której odpadł bieżnik. Ale to nie ten wątek
-
Cytat:
Napisał
marx30
Samoistnie to się nic nie dzieje. Ale używam tego auta w warunkach takich jak każde inne a klocek nie pracuyje na całej powierzchni. Dlatego pitolenie że tarcze to część eksploatacyjna jest tak samo dobre jak w przypadku opony z której odpadł bieżnik. Ale to nie ten wątek
6:30 wiedzieliście ??
Fiat Tipo hatchback - redakcyjny test âSÄ
deczaninaâ: Tipo Easy 1.4 16v T-Jet 120 KM - solidne auto i coĹ wiÄcej | Fiat Tipo test, Tipo Easy, Fiat Tipo, test SÄ
deczanina | SÄ
deczanin.info
-
Cytat:
Napisał
marx30
6:30 wiedzieliście ??
o k...wa :eek: