Patrząc na to wgniecenie obstawialbym na podnośnik.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Patrząc na to wgniecenie obstawialbym na podnośnik.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Zglosilem reklamacje na stronie fiata , zobacze co odpisza. Podalem link do tego tematu i zdjecia mojego auta.
Gdybym zawisl na krawezniku to by rysy byly a kierownik sam sie dziwil ze ich brak. Sugerowal ze to galezie albo bryly sniegu mogly zrobic.
Wgniecenie jest z lewej strony, od kierowcy a krawezniki przewaznie mamy z prawej strony.
To moje gdybanie na temat krawężnika jest jedynie teoretyczne. Naprawdę uważam że podnośnik. A kierownik zapewne był na szkoleniu gdzie na jednym ze slajdów było " Jak cię na czymś złapią za rękę to mów że nie twoja ręka". I sobie to wziął do serca. Bryły sniegu czy krasnoludki jeden ch..j - będzie wymyslał i teraz to się już do niczego nie przyzna.
Dlatego napisalem do FCA chociaz nie łudze się że cos pomoga , za pozno to zauwazylem . Moze powinienem sprawdzic czy na pewno olej wymienili i filtry? 🤣
Juz postanowilem ze przy kolejnym serwisie (wymiana opon i klima za tydzien) bede chcial byc osobiscie przy aucie.
Tak z ciekawosci jeszcze zapytam ile czasu od wyslania reklamacji czekaliscie na jakies info od FCA?
Czyli standardowo do 2 tyg musza sie wypowiedziec. Dzięki.
Bahamut Reiski Cię tak urządził czy Autex ?
Reiski =/ autex omijam