Jak się jeździ na tych alu 17"...ładnie wyglądają,ale czy nie jest zbyt twardo ?
To jest widok strony w wersji do druku
Jak się jeździ na tych alu 17"...ładnie wyglądają,ale czy nie jest zbyt twardo ?
A jak silnik? Daje radę , czy jest bardzo mułowaty?
Na 17" twardo, każdą nierówność czuć, za to w ciasnych, szybkich zakrętach bardzo dobrze się prowadzi, coś za coś. Co do silnika, na miasto daje rade, fajnie, że dali 6 biegów. Na trasie w 4 osoby i pod górkę już jest ciężko, wyprzedzanie Tira trzeba zaplanować.
@kwgpp widziałem Cię dzisiaj "na mieście", prawie mnie na pasach przejechałeś na Wałach Chrobrego :D
Jak kupowałem samochód to nie wnikałem czy brać radio z DAB , czy bez i kupiłem bez. Powie mi ktoś , czy to był błąd? Czy to mi w ogóle do czegoś jest potrzebne?
AM/FM to analogowy sygnał, DAB to cyfrowy, nie straciłeś bo mało jest stacji DAB i raczej nie przybywa
@Pacias; DAB przynajmniej w Szczecinie to tylko Radio Szczecin, Polskie Radio: Jedynka, Dwójka, Trójka, Czwórka, Radio Szczecin Extra, Polskie Radio 24 oraz Polskie Radio Rytm. I nic ponadto. Żadnej Eski Rmf maxx, Zetki itp. Nie wiem jak dalej ale do Kamienia Pomorskiego jest zasięg. Jest z tym tak samo jak z dvb-t. Czysto, nic nie szumi, bardzo dobra jakość dźwięku, jakbyś dobrej mp3 słuchał. Odkąd mam dab to słucham tylko RSExtra, odpowiada mi klimat muzyki i nie gadają za dużo i z reklamami tez nie przesadzają. Ale w Tipo bywa tak, że jak obok jedzie tramwaj, albo są wysokie budynki, to na 5 do 10 sekund zanika sygnał i jest cisza.
A tak wygląda mój Tipek w pełnym oklejeniu i po nałożeniu ceramiki. Moim zdaniem lakier jest bardzo miękki, po 2000km było na nim widać pełno zarysowań, które zrobili klienci, dosłownie od tipsów się porysował przy klamkach. Ale teraz jest zabezpieczony :)
Załącznik 27726Załącznik 27727Załącznik 27728Załącznik 27729Załącznik 27730Załącznik 27731Załącznik 27732Załącznik 27733
Daj znać jak ceramika bedzie się sprawować po powiedzmy 12 miesiącach. Najbardziej podoba mi się sedan ale kombi w tym kolorze z tymi alusami robi wrażenie. Chyba granat (i być może jeszcze czerń) najlepiej pasuje do kombi.
Super wygląda też SW i HB, białe z pakietem Style Lounge, miałem takiego HB w salonie 3 dni bo był zamówiony pod Klienta i wszyscy co wchodzili kierowali kroki od razu do niego.
Dzięki za odpowiedź na temat DAB :)
Załącznik 27737Załącznik 27738Załącznik 27739
Odebrany :) pierwsze 75 km machnięte :)
@kwgpp gdzie Ci nakładali ceramikę i ile płaciłeś? :)
@ Pacias; Jaki masz silnik? Na Białowieskiej odbierałeś? Ceramikę nakładałem tu Deep Shine | Ceramiczna ochrona lakieru samochodowego Szczecin - Salon pielgnacji pojazdĂłw - Szczecin (jeśli nie można dawać linków, proszę moderatora o usunięcie), dałem 3000 ale dobrałem jeszcze kilka pakietów.
1.4 95KM i czuję , że jednak jest trochę za słaby :(
Samochód odbierałem na Białowieskiej, nawet sprawnie wszystko poszło :) Ty kupowałeś chyba gotowca nie ?