Inna dojazdówka z fiatowskim rozstawem z allegro. Fabryczne koło dojazdowe jest R16.
To jest widok strony w wersji do druku
Inna dojazdówka z fiatowskim rozstawem z allegro. Fabryczne koło dojazdowe jest R16.
Ja w swoim Tipo SW z gazem od wczoraj wożę dojazdówkę w pokrowcu :), moim zdaniem zdobiłem niezły interes w Wawce.
Z portalu aukcyjnego dostałem namiar na zakład wulkanizacyjny w Wawce a że akurat byłem na majówce od znajomych to podjechałem i kupiłem dojazdówkę.
Fajna sprawa bo sprawdzili czy pasuję, zamontowali i na moją prośb ę zamontowali nową oponę bo takowe posiadają.
Generalnie obecnie mam dojazdówkę w pokrowcu, z nowym wentyle, z nową oponą w rozmiarze 15 cali ( na aucie 16 cali) za kwotę 250 zł :D.
Nie ruszę się poza miasto bez dojazdówki, z małym dzieckiem na pokładzie wole byc zabezpieczony.
Prośba do osób posiadających dojazdówke 15 lub 16, podajcie dokładne wymiary felgi i opony.
Zgory dzięki :)
W moim Tipo kombi 2017r. pasuje koło dojazdowe 15", ET 35 z Alfy 156 (koszty na OLX i Allegro od 30 pln. w górę).
jakby ktoś potrzebował zapas pełny wymiar to mam do sprzedania ;)
Mam dokladnie takie jak napisal kolega wyzej i jest z 156, bo taka mam i jest to oryginalne fabryczne kolo ;-) z takim wyjechało z salonu
Zestaw naprawczy się przydał na urlopie.
Dobrze, że był w bagażniku. W przeciwnym razie musiałbym użyć własnych płuc do naplumpania baseniku dla Córy [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Jak to wkońcu jest z dojazdówką do T-jet? Musi być 16 cali? Bardzo ciężko jest je kupić, a cena od 300zl w górę. Natomiast 5x98 R15cali cała masa od Alfy Romeło...
Najlepiej przymierzyć 15-tkę na tylną oś, bo ktoś tutaj na forum już pisał, że z którejś alfy podeszła
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Trzeba patrzec na "rozmiar ET" w swoim aucie i pod niego dobrac dojazdowke, od alfy 5x98 itd. oczywiscie 15 cali. Podobnie podebralem do fiata 500L, Wszystko pasuje, lux.Wiekszosc piast jest "klepana"w jednym wymiarze, dlatego mozna podebrać koleczko od innego auta z rodziny fiata..sprawdzone w realu.