To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
jabolek
Filtr powietrza silnika 120,93 zł brutto (zalecana wymiana)
jeździłeś po Saharze?
-
Cytat:
Napisał
manio20
jeździłeś po Saharze?
W mieście z wiecznym smogiem po roku filtr wygląda źle. Co nie zmienia faktu, że cena za filtr jakby był ze złota
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
jabolek
Kolego gdzie robiłeś przeglad swojego auta ?
W Krakowie na Zakopiańskiej, jedyne czego nie wymieniałem to filtra powietrza bo nie trzeba było i nie było jako zalecace w książce.
Przegląd, wymiana oleju+filtr, wymiana kabinowego (zalecane), dolanie do chłodnicy płynu.
-
Cytat:
Napisał
manio20
Napisał jabolek Filtr powietrza silnika 120,93 zł brutto (zalecana wymiana) jeździłeś po Saharze?
Przy jeździe w dużych aglomeracjach miejskich 15000km , filtr powietrza i p/pyłkowy to nie zalecenie , a obowiązek. Filtry wyglądają tragicznie.
-
Dziś zrobiłem przegląd przy przebiegu 30 tys. km cena w aso (Czestochowa) 692,33. Obejmował on wymianę wszystkich filtrów, olej oraz aktualizacje kompa silnika.
-
Powiedzieli co to za aktualizacja?
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Powiedzieli co to za aktualizacja?
Nie było jej opisu. W każdym razie mam wrażenie że szybciej reaguje na naciśnięcie pedału "gazu" ale to tylko wrażenie...
-
Przegląd, wymiana oleju (selenia), filtr oleju i kabinowy to koszt 450 zł w Ganinex Katowice. Oczywiście po 15 kkm.
-
Producentem oryginalnego filtra oleju jest ufi ?
-
Cytat:
Napisał
Danilov1992
Przegląd, wymiana oleju (selenia), filtr oleju i kabinowy to koszt 450 zł w Ganinex Katowice. Oczywiście po 15 kkm.
W Zawierciu podobnie - około 450.
-
Robił ktoś przegląd nie w ASO ?
-
Chyba nikt na siłę nie chce stracic gwarancji, czy nie ma takowego wymogu?
Edit:
Doczytałem ze od paru lat nie ma takiego wymogu w UE zeby serwisowac tylko w ASO, jest wybór ale nie wiem jak potem na takie cos patrza w Fiacie
-
No i o to chodzi. Fiat tak mówi bo wiadomo dla nich to jest ogromna kasa jeżeli wezmą kilka set zł. za 2 godziny roboty na przeglądzie przykładowo po 15 tys. Bo w takim aucie nic się nie dzieje
-
1 załącznik(i)
Bylem na przeglądzie w ASO, brałem części od nich i zobaczcie co wstawili Załącznik 28481
-
Cytat:
Napisał
mis888
Bylem na przeglądzie w ASO, brałem części od nich i zobaczcie co wstawili
Załącznik 28481
a co w tym dziwnego - bardzo dobry filtr