Panowie czy mógłby ktoś mi powiedzieć bo naprawdę nie zwróciłem uwagi na to od czego są przyciski po lewym nawiewem w Tipo Tipo :) Czy regulacja wysokości świateł jest w standardzie ?
To jest widok strony w wersji do druku
Panowie czy mógłby ktoś mi powiedzieć bo naprawdę nie zwróciłem uwagi na to od czego są przyciski po lewym nawiewem w Tipo Tipo :) Czy regulacja wysokości świateł jest w standardzie ?
W standardzie są wszystkie przyciski oprócz halogenów no chyba, że je Masz ( czyli Zamówiłeś ). Jeżeli nie - to zaślepka.
Mniej więcej w połowie roku upgradowano podstawowe Tipo o poduszki i kanapę udzieloną. Jaka masz tapicerkę w tym tipku?
Czy na tym podstawowym wyświetlaczu między zegarami wyświetla się Wam aktualna prędkość, gdzieś na Youtube to widziałem.
Mi nie, ale może w wersji z tempomatem
pobaw się komputerem to znajdziesz. Przy spalaniu jest jako 7 opcja wskaźnik prędkości.
Ale w Tipo tipo?
Sprawdzę po pracy, zawsze ustawiam na aktualne spalanie, ale prędkości nie zauważyłem.
Tipo Tipo nie wyświetla prędkości na wyświetlaczu. U nas jest wyświetlacz monochromatyczny. Jest opcja do dokupienia.
Tu nie chodzi o to, czy ekran jest monochromatyczny, podejrzewam, że nie wiesz co to oznacza. W TIPO w wersji podstawowej jest segmentowy, częściowo niby "graficzny, o niskiej rozdzielczości", jak z rozszerzonym kompem w Grande Punto, czy Punto Evo :tongue Na nim też bez problemu można wyświetlić prędkość, jeśli oprogramuje się funkcjonalność :smile: W 500X jest wersja monochromatyczna i kolorowa (wyświetlacze TFT) - obie wersję wyświetlają to samo, część w zależności od wyposażenia :smile: Kiedyś masowo występowały ekrany monochromatyczne (zielone) z kompami, "czarno-białe TV" - wyświetlały odcienie szarości, potrafiły więcej niż wyświetlacze podstawowe z TIPO :smile:
i "pierów żuczkowych" ciąg dalszy :lol:
W Tipo jest ekran wielofunkcyjny ( w lepszych wersjach lub za dopłatą). Tipo Tipo ma zwykły wyświetlacz podobny do starszych aut o okrojonej funkcjonalności. Tipo Tipo prędkości nie pokazuje. Ale jest też taka okrągłą tarcza że wskazówką i cyferkami i tam można odczytać prędkość;)