To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Zakup Cromki -
Panowie, spójrzcie na komisy. Na te masy aut stojące tam od nie wiadomo kiedy. Niektóre auta wręcz wrastają w grunt, na którym stoją. Auto używane zużywa się w naturalny sposób w trakcie eksploatacji. Stojące auto po prostu niszczeje. Nie dziwcie się, że handlarze wyczyniają cuda by sprzedać auta z placu. Dlatego nie biorę pod uwagę auta z komisu, bo to potencjalna mina. Chyba, że chodzi o świeżo wstawiony wóz z pewną, krajową historią i od znajomego właściciela komisu. Ale to wyjątek niestety i nie każdy ma taką możliwość. Zwłaszcza jak szukamy konkretnego auta.
-
Tą czarną Cromę ja sprowadzałem (co była na autokaciku i tutaj na giełdzie),znalazła już nowego właściela :)
Będę miał kolejną do 2 tyg. maks. - już czeka na mnie we Włoszech (lub nawet 2 szt.)
Więc jak coś to PRV :)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Cytat:
Napisał
bob96
Dlatego właśnie nie można wierzyć w cuda, że kupi się 2008 rok z takim wyposażeniem...za 26900 :lol:
Policzcie sobie transport, opłaty, podatki...no po prostu się nie da:) No dobra da się...ale musi mieć 300tys. przebiegu i wtedy kupuje się takie auto za połowę ceny rynkowej danego rocznika. Ale dalej zostaje transport, opłaty, podatki itd.
-
dextus dzięki za info. reszta na PRV.
-
Chciałem Wszystkim podziękować w pomocy zakupu Cromy. Dziś zakupiłem auto od klubowicza artjas z forum Lancii.
Wrażenia z pierwszej jazdy i przejechaniu 150 kilometrów z tego 130 po autostradzie Kraków-Jastrzębie zajefajne :happy:
-
-
cocoon dzięki za linka :)
-
-
widziałem Cię na mieście, gratulacje :)
-
Tomabr dzięki, musimy się spotkać gdyż nie ogarniam tej techniki ;-)
-
pewnie, odezwe się w poniedziałek do Ciebie ;)
-
To cieszy, w poniedziałek od 9 jestem w garażu bo będę wędził co najmniej do 14, zapraszam :smile:
-
Witajcie... Szwagier szuka i znalazł takie ogłoszenie:
Fiat Croma 9990.00 PLN. Bolesławiec - otoMoto.pl
Wydaje mi się że troche już "wisi" na serwisach... Ktoś może ją sprawdzał? Wgniotki to pikuś... nie wiadomo co mu dolega oprócz tego, że golas (choć ESP jest)?
Koledzy w dolnośląskim patrzyliście na to cudo?
Cena rażąco niska za ten rocznik... Może ze 100 tysi ma przekręcone i jeździł nim Francuz lub przedstawiciel handlowy bo taki poobijany ;-)
-
Cytat:
Napisał
bob96
Chciałem Wszystkim podziękować w pomocy zakupu Cromy. Dziś zakupiłem auto od klubowicza artjas z forum Lancii.
Wrażenia z pierwszej jazdy i przejechaniu 150 kilometrów z tego 130 po autostradzie Kraków-Jastrzębie zajefajne :happy:
To się cieszę, że udany zakup:) A mnie w weekend przyjechała tak Croma, którą Ci proponowałem jakiś czas temu:)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Cytat:
Napisał
stilo3d
Cena rażąco niska za ten rocznik...
To chyba wystarczy żeby w ogóle zapomnieć o tym samochodzie i nie zawracać sobie głowy...
-
Cytat:
Napisał
stilo3d
Witajcie... Szwagier szuka i znalazł takie ogłoszenie:
Fiat Croma 9990.00 PLN. Bolesławiec - otoMoto.pl
Wydaje mi się że troche już "wisi" na serwisach... Ktoś może ją sprawdzał? Wgniotki to pikuś... nie wiadomo co mu dolega oprócz tego, że golas (choć ESP jest)?
Koledzy w dolnośląskim patrzyliście na to cudo?
Cena rażąco niska za ten rocznik... Może ze 100 tysi ma przekręcone i jeździł nim Francuz lub przedstawiciel handlowy bo taki poobijany ;-)
tu masz namiary na tego handlarza
Przedmioty użytkownika hetner89 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z tyłu wygląda, jakby w podłodze miał dziurę przykrytą dywanikami. Gdyby to auto było sensowne, to by na części opchnął już dawno. Szkoda paliwa na oglądanie według mnie.
-
Witam.
Szukam dla siebie i znalazłem Fiat Croma 21999.00 PLN. SZKLARKA MYSLNIEWSKA - otoMoto.pl
Może ktoś był i oglądał albo coś wie na jej temat.