Może i tak, choć myślę że to ciekawa oferta;)
To jest widok strony w wersji do druku
Może i tak, choć myślę że to ciekawa oferta;)
tutaj ostatnia moja oferta na Stilo :)
FIAT STILO 3drzwi KLIMA ALUFELGI el.szyby 6 biegów (4352126284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
chyba najładniejszy kolor Stilo jaki widziałem. miałem okazję kupić Stilo 1.6 w identycznym kolorze, ale ktoś mnie ubiegł. trochę koloru żal... silnika ani trochę ;)
Kupiony :D Szału nie ma ale zawsze to coś. Oczywiście nie zapłaciłem za niego tyle tylko mniej.:D Fiat Stilo 10900.00 PLN. Biała Podlaska - otoMoto.pl
gratulacje :) wygląda na zadbany. szerokości :)
Witam szanownych Stilonowów :smile:
seth - gratuluję nabytku i oby się dobrze spisywał!
podpinam się pod temat, ponieważ zamierzam zakupić stilona córce, generalnie do jazdy po mieście
z tego co piszecie wynika, że w moim przypadku należy szukać 1,4 benzynki
byłem niedawno w Radomiu, obejrzałem kilka Fiatów - tylko jeden wyglądał w miarę przyzwoicie 1,6 z 2003 roku w cenie 8000zł
reszta to reanimowane trupy pomimo szumnych anonsów o bezwypadkowości, a dziś oglądałem w Warszawie białe Stilo z 2005 roku
pytałem gościa telefonicznie czy nie jest to jakiś strup - odpowiedział że cacuszko a w rzeczywistości samochód z nieudolnie wspawanym progiem w paskudnym stanie, szkoda było czasu całe szczęście że miałem bliziutko
więc gdyby ktoś z kolegów coś wiedział o interesującym egzemplarzu - poproszę o informację
W lublinie jest ładne bordowe ale klima nie działa i nawiew nie przestawia jednej z klap na środek. oprócz tego tuleje belki do wymiany i coś jeszcze. Koszt naprawy klimy od 200 do 1500 zł więc wygląd to nie wszystko. W Siedlcach też jest stilo ale trup. Oba 1.6 więc mi zostało to z białej 1.8 mam nadzieje że mnie spalanie nie zrujnuje i nie będę narzekał na tą jednostkę bo opinie są różne
co do opinii o silniku 1,8 to wkrótce będziesz miał okazję je zweryfikować, ja sam jeździłem wcześniej japońskimi samochodami i nie byłem wielkim zwolennikiem fiata, który w latach 90 stracił nieco na prestiżu, jakieś dwa lata temu zacząłem się rozglądać za kolejnym autem i zainteresowała mnie croma, wtedy jeszcze ceny były w miarę atrakcyjne, jednak na zakup fiata zdecydowałem się rok temu i przekonałem się, że nie jest taki zły :wink: prostsze rzeczy załatwiam sam, najpoważniejszą usterką jaka do tej miała miejsce to wymiana łożyska przedniego koła
moje doświadczenia z rocznej eksploatacji tego auta są bardzo pozytywne, bo za rozsądne pieniądze kupiłem kawał dobrej fury, więc kolej na następnego fiata
a co sądzisz o tych?
Fiat Stilo 1,9 Multijet Active KRAJOWY (4364768901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fiat Stilo 9900.00 PLN. żyrardów - otoMoto.pl
z tego co czytam, climatronica w Stilo lepiej unikać. ponoć ekstremalnie awaryjna sprawa. moja - odpukać działa, ale jakieś błędy w pamięci sterownika były zapisane. przyjdzie mi ELM to się sprawdzi dokładnie.
krzysztofd, zrób córce frajdę i kup jej Stilo w 3 drzwiach ;)
Fiat Stilo 11200.00 PLN. Sieradz - otoMoto.pl
tak na szybko: nieoryginalne felgi, brak tempomatu. poza tym, bardzo zadbane auto :)
Felgi można wymienić, a tempomat dołożyć; )
Dziś odebrałem auto z komisu i muszę powiedzieć że fajnie mruczy nie to co klekot. a do tego spalanie nie wychodzi takie ogromne a co do brania oleju się zobaczy z czasem. Muszę ogarnąć jezyk w kompie i zacznę wszystko opisywać w osobnym wątku :D
Przepraszam, że sam to umieszczam ale dopiero co wystawiłem.
Używane Fiaty, Fiat Lębork na sprzedaż OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Lębork
Pozdrawiam i dziękuję potencjalnym zainteresowanym.
dzięki boch - rzeczywiście wygląda atrakcyjnie, czy jest ktoś z kolegów kto mieszka niedaleko i mógłby z bliska obejrzeć?
pomimo, że lekko powyżej budżetu byłbym skłonny kupić
jeżeli chodzi o frajdę to rzeczywiście 3d wygląda znacznie lepiej niż 5d
obecnie młoda jeździ saabem 9-5, z silnikiem 2,3 no i trochę jej pije to auto taki stilon 1,4 byłby w sam raz:lol:
a co do tempomatu, to w mieście zbyteczny