To jest widok strony w wersji do druku
-
dejv...ja niemam raczej folii w swojej bravce carbo co jednak imituje carbon ladnie....Ale to ze sie nie podoba to pikus...co powiesz jak masz oplekoja duzym platem jakies miejsce i ktos ci zarysuje albo pobrudzi tak ze nie mozesz umyc?? i zonk..a tak sie staralem :D
-
Konsola środkowa się cała klei. Oryginalny lakier jest jak plastelina. Będę starał się to okleić.
Z zewnątrz BYĆ MOŻE słupki ale to się okaże. Napewno żadnej folii na masce, dachu itp.
Muszę najpierw się przekonać jak będzie to wyglądać na aucie. Jak będzie strasznie tandetnie to temat odpuszczę.
-
Cytat:
Napisał
dejv667
Konsola środkowa się cała klei. Oryginalny lakier jest jak plastelina. Będę starał się to okleić.
Tak, fiat coś miał w głowie nie tak wymyślając to. I to nie tylko w tym modelu. W innych modelach też stosował ten patent i to na początku może i fajne jest, ale z wiekiem potrafi zmienić się w taką lepką "substancję". Elementy tym pokryte wyglądają tak sobie. Dobrze nawet tego umyć czy wypolerować nie idzie. Są osoby, które brały rozpuszczalniki i próbowały to zmywać i wiem, że się to udawało.
-
Do klejenia i tak trzeba to zmyć. Będę w weekend testować co z tego wyjdzie ;)
-
1 załącznik(i)
Dotarło wczoraj:
Załącznik 11691
-
A oświeć (przynajmniej mnie) - Co to? :)
-
No jak to co - sterownik do centralnego zamka :)
-
Cytat:
Napisał
byrrt
No jak to co - sterownik do centralnego zamka :)
Pozostaje to podłączyć tak żeby niczego nie zepsuć ;)
-
A co tam psuć - 3 sygnały, zasilanie i działa :-)
-
no tak, ale chciałbym podłączyć wszystko a więc i kierunkowskazy (chociaż wolałbym żeby migał długimi). Poza tym najchetniej to bym się wpiął w jakos w skrzynke bezpieczników. Auto ma fabryczny centralny.
-
w schowku powinien być przekaźnik jak w bravo od centrala i tam się możesz wpiąć, co do świateł długich dobry pomysł (tylko nie wiem czy na dłuższą metę nie będzie przeszkadzało)
-
Cytat:
Napisał
Uchol
w schowku powinien być przekaźnik jak w bravo
w coupe wszystkie przekaźniki są koło kolumny kierowniczej i pod maską ;)
-
Długie czy tam kierunki - nie ważne. Tylko jakbyś podłączał pod długie to chyba przez przekaźnik lub tranzystor bo to co jest w sterowniku może nie dać rady..
-
1 załącznik(i)
Znajdź wszystkie szczegóły które różnią obydwa zestawy ;)
Załącznik 11756
-
Ja tam widzę jeden - rdzę :D