To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Siena 1.6 16v HL -
1 załącznik(i)
Z dzisiejszym dniem wymienilem a raczej naprawilem sworzen w drzwiach kierowcy.kupilem caly nowy element,ale jest to nowszy model...starych podobno juz niema.
problem polega ze nowszy w tym kawalku metalu otwor ma srednice 10mm.stary 8mm.
wiec by bylo nachwile to poszly w ruch wkladki z blaszek by stary jeszcze jakos trzymal-narazie jest ok.mimo to nowsza czesc jedzie jutro do tokarza by dorobic jakos wkladke zwerzajaca...
Załącznik 6662
ps..pisze z klawiatury ekranowej..
-
z tym sworzniem to chyba każdy model ma problem ;]
-
Ile płaciłeś za to ramię?
-
u mnie jak dwa swoznie sie dziela,, wyleciała sróbka
-
zaplacilem za calosc w aso 33zl ricambi originali..wymiana wrecz bez odkrecania boczka drzwi..
-
Super, że tak jest wiec można teraz zrobić. Jak teraz chodzą?
-
chodza BEZ ZADNEGO ALE.chodzi mi po glowie czy zakladac nowy jak zrobie tuleje...
-
3 załącznik(i)
Dzisiaj kupiłem CB-radio..fakt mocno mi nie jest potrzebne ale zdecydowalem sie na zestaw president - Teddy plus antena missouri.
I fakt zaplacilem za wszystko 450zl i to mnie wlasnie boli. Wyczytalem gdzies ze nie warto kupywac w marketach bo drogo..w sumie za radio przeplacilem 50zl.
Ale mam nadzieje ze mi posluzy mimo ze bede malo go uzywal.
Załącznik 6758Załącznik 6759
A tak wyglada zawias :P z tulejka w srodku Załącznik 6760
-
Tego presidenta to troche karcą na forach.. Że to najtańsze dziecko firmowane tylko logiem nie wiele lepsze od innych niefirmowych.. A cena swoja jest ;)
Tak czy inaczej lepsze takie niż jakieś noname ;)
-
mialem do wyboru midland 199..... za 220zl. midland 100 za 240zl. Intek za 250zl. i Ten president za 290zl.
A moglem sie skusic za pomoca internetu. No ale coz...teraz nauczyc sie uzywac jego a przynajmniej tego asc...
-
zawsze jakiś jeden mandat mniej
-
Cb radio to bardzo fajna sprawa :)
-
Odp: Siena 1.6 16v HL
Tu już o mandaty nie chodzi.
Dla użytkowników Androida polecam aplikacje Yanosik
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
-
lukq teraz mi to mowisz?? :P
-