To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Dobra nawigacja -
Wiec tak najnowsza AM, jest ciekawym rozwiązaniem jeśli chodzi o korki w miastach. Przez Łódz, Krk prowadziła świetnie.
Jednak trochę powyzywałem ja ostatniego dnia, jak odwiedzić miałem kolegę. Ustawiona trasa optymalna, ostanie 3 km wyglądały tak, asfalt 300m, potem kostka brukowa 700 m, a 2 km prowadziła przez szuter!!
Kolega się śmiał bo mówi że nikt tam nie jeździ, a jazda normalną drogą asfaltową jest szybsza i krótsza.
Później trochę chciała mnie prowadzić jakimiś wioskami, lecz ja wiedząc gdzie chciałem jechać jechałem po swojemu i potem łapała prawidłową trasę.
Więc moja ocena jest następująca:
Miasto- sprawdza się w 100%
Trasa - 50 % wolałbym jeździć na starej mapie.
-
Panowie to zapodajcie link do AM 6.10 EU jak macie jakiś sprawdzony. bo wydaje mi się że to opóźnienie wynika z wadliwego ustawienia które ktoś potem udostępnił a ja nie bardzo wiem kto co tam zmieniał
-
Że tak powiem na Chomika zapraszam ;-)
-
że tak powiem ostatnio z chomika pobrałem i sie opóźnia dlatego prosiłem o zaufany link :D
-
-
-
Czekajcie jak ACTA wejdzie w życie ;)
-
nie wejdzie. aczkolwiek mi na chomika weszli w tym sensie że nie moge pewnych plików udostępniać ale sam mam do nich dostep
-
Cytat:
Napisał
seth
aczkolwiek mi na chomika weszli w tym sensie że nie moge pewnych plików udostępniać
:fiufiu:
Połowa chomików nie działa na rapidzie też połowy plików nie ma. Na razie ludziska wystraszeni, i czekają na rozwój sytuacji.
Wczoraj też się naszukałem jakiejś działającej navi na Androida, tyle że tan Navi którą miałem do zrobienia ma taką głupią rozdzielczość 272x480 i mało co da się na tym wyświetlić.
-
lukq to może pogrzeb trochę w ustawieniach, i zaznacz żeby tylko drogami asfaltowymi cie prowadziła ;)
-
Cytat:
Napisał
egon
lukq to może pogrzeb trochę w ustawieniach, i zaznacz żeby tylko drogami asfaltowymi cie prowadziła
ogarniałem to ;-) na AM jeżdżę już z 4 lata ;-) zobaczę przy następnej trasie.
-
Łukaszu niestety z twojego linka jest to samo. nie wiem może źle instaluje, może trzeba cos innego zaznaczyć jak pytają o system. ja zaznaczam CE 5.0/6.0 bo mam CE 6.0 core
-
Cytat:
Napisał
seth
Łukaszu niestety z twojego linka jest to samo. nie wiem może źle instaluje, może trzeba cos innego zaznaczyć jak pytają o system. ja zaznaczam CE 5.0/6.0 bo mam CE 6.0 core
Ja mam tak samo CE ... i nie mam problemu, może minimalne opóźnienie.
Bardziej to chyba zależne od naszej nawigacji, tak mi się wydaje.
-
Ja piosiadam Larka 50.7 i ani razu mnie nie zawiódł
-
Jesli mysli ktos nad garminem to ostroznie. Mnie czasami zawodzi w belgii... Uliczki itp..skrec w lewo by zaraz skrecic w prawo gdy mozna prosto..