To jest widok strony w wersji do druku
-
Niby ten sam wątek, a strasznie skaczecie z tematu na temat.
Sama też używam odmrażacza, dużo lepsza opcja, niż skrobanie, z bardziej pragmatycznego powodu - palce tak nie marzną :D. Firmy nie pamiętam, dostałam "od Mikołaja", na pewno żółty kolor, markę mogę podać jutro, albo późno - po spacerze z psem. Jak narazie przy -12 dał bez problemu radę.
Co z tym pochłaniaczem wilgoci? Ktoś już próbował? Mam straszny problem z parującymi i marznącymi od wewnątrz szybami. Teoretycznie mam "pochłaniacz wilgoci" w aucie, ale jest on tylko większą wersją takich maleńkich, granulowanych kwadracików z pudełek po butach, pomógł przy suszeniu tapicerki po praniu, ale przy takiej pogodzie, niestety, wymięka...
Przepraszam za spam i proszę o scalenie: używam odmrażacza Autolandu i szczerze mogę polecić.
-
Cytat:
Napisał
madziszcze_wroc
Mam straszny problem z (...) marznącymi od wewnątrz szybami..
Ja stosuję wietrzenie samochodu po ostatniej jeździe danego dnia, wyrównanie temperatury zew,/wew.
-
Wietrzenie u mnie też pomaga, nawet raz na pare dni wystarczy a jest o niebo lepiej. Ja na parkingu krytym na 30 minut otwarłem wszystko na oścież :D
-
Cytat:
Napisał
hajdass
otwarłem wszystko na oścież
wybacz ale już nie wytrzymałem. Mówi się otworzyłem. Mogłem to poprawić ale wole żebyś wiedział o tak rażącym błędzie i uważał na przyszłość
-
A więc otworzyłem ;p
Wydziergane z Tapatalk 2 za pomocą SE Arc S
-
-
Ja do tych woreczków podchodzę sceptycznie. kolega sprawdzał ze 3 rożne i żaden w aucie nie zdał egzaminu. Mam nadzieję że ktoś z forum go testował i może potwierdzić jego skutecznośc
-
Dajcie Wy spokój z tymi osuszaczami :P Wietrzcie auto, wywalajcie wodę z wycieraczek a problemu nie będzie ;)
-
Ja tego nigdy nie używałem i myślę że nie będę musiał.
Ktoś pisał że potrzebuje coś takiego, na bbtp ktoś pisał że to się sprawdza więc pomysłem że wrzucę tu ;-)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
Jak ktoś tutaj przetestuje to może sam się zastanowię nad zakupem :)
-
Kup autoland, czy co kolwiek innego - każde g. się sprawdzi ;) Z reg. kupuje najtańsze z marketu - różnią się zapachem hehe. Zacieki może i się robią ale kto by na to patrzył w lato gdzie syfjest po postu wszędzie..
-
1 załącznik(i)
a do mnie doszła w poniedziałek paczka
Załącznik 6147
-
Masz śnieg aby przetestowac?
-
Daj potem fote jak to na aucie leży..
-
Cytat:
Napisał
hajdass
Masz śnieg aby przetestowac?
jak na złość wszystko w poniedziałek zaczęło płynąć. zapowiadają mrozy więc może i śnieg będzie.
Cytat:
Napisał
byrrt
Daj potem fote jak to na aucie leży..
dziś postaram się go ubrać bo jest sucho a na mokre auto nie chce zakładać. Wygląda obiecująco zobaczymy jak wyjdzie :D