Witam,
tu użytkownik Sieny z Lublina :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
tu użytkownik Sieny z Lublina :)
Cześć, witam wszystkich
Witam wszystkich a w szczególności dumnych właścicieli Nuovo Bravo 1,9 Multijet 120KM ;-)
Witam serdecznie wszystkich fiatowiczów
Witam,
Jako że nabyłem Cromę, pojawiłem się tutaj. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie znajomych z LKP - widzę tu kilka znajomych "twarzy" :wink:
Witam, wszystkich, Jeżdżę Pandą:)
Witam wszystkich :D przybyłem jednak nie z fiata tylko z alfy
Pozdrawiam wszystkich z Kielc.
Witam wszystkich użytkowników Fiacików. Jestem tu Nowy i potrzebuję więcej informacji w temacie o Fiatach a w szczególności o CINQUECENTO 900 - pozdrawiam marek13
Dzień Dobry. Naprawiam auta, czasami nawet Fiaty- pozdrawiam.
Cześć, Jestem nowy
Siema ,jestem nowy ,
witam na forum !!!!
Witam!
Ponieważ jest to mój pierwszy post –to chciałem serdecznie powitać użytkowników i podziękować za ogrom informacji jak tu już do tej pory znalazłem.
Do tej pory zawsze wystarczyło czytać i znajdywałem rozwiązanie swoich problemów ..aż do ostatniego tygodnia.
Posiadam maryśke:
1.6 100 16 v z czerwca 1999 roku Benzyna + LPG. Przebieg 250 Kkm z tego jakies 130 Kkm na LPG.
Przebiegi pół na pół trasa i miasto.
To 100 w modelu jest dość istotne - szczególnie przy kupowaniu części.
Dodatkowo w modelu tym termostat jest z obudowa i trzeba go wymainiac w cąłosci.
To samo z silniczkiem krokowym który jest zintegrowany z przepustnicą –i tez wg serwisu trzeba wymieniać w całości.
Przez ostatnie 4 lata od kiedy mam Maryśkę nie było problemów – a teraz musze się trochę podszkolić w mechanice ;/
Tak wiec witam wszystkich!
Witam wszystkich!
Jestem nowy. Po raz pierwszy kupiłem samochód marki Fiat (Doblo 1.9 JTD MultiJet), myślę że przekonam się do tej marki. Jak nie będe czegoś wiedział to będe pytał.
Pozdrowienia dla wszystkich