Tragiczne są te fotele. Ten zagłówek jeszcze mnie dobija. Ostatnio dużo pracuję i aż kark mnie boli.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Tragiczne są te fotele. Ten zagłówek jeszcze mnie dobija. Ostatnio dużo pracuję i aż kark mnie boli.
Ten z alfy i ból kolana nie powraca. Pracuje jeszcze nad wysokoscia i pochyleniem podlozylem pianke i testuje. Roznica tez w trzymaniu bocznym. W ori dupa w zakretach mi zjezdzala tu nie. I to sie też przekłada na komfort pleców i mięśni brzucha jak nie musisz się napinać. W sumie gorąco polecam ale trzeba miec świadomość że się wsiada jak do auta bardziej sportowego i trzeba się w ten kubeł trochę"wbić"
A odnośnie poprawy kolejnego mankamentu zakupiłem nitownicę i szukam dawcy plastiku na chlapacze z przodu. Prawdopodobnie będzie to kastra budowlana- plastik bardzo podobny jak w nadkolach elastyczny czarny o podobnej grubości ;-). Gumowych grubych nie chcę po niepotrzebnie obciąży nadkole, chce zrobić podobne jak z tyłu.
Edit: własnie znalazłem:
http://allegro.pl/chlapacze-chlapacz...944647883.html
8 tys na gazie i tartarini pyka 3x.
Przegląd.
Panowie z ASO zaproponowali jeździć do 15 tys z pykaniem (bo mogę) albo zapraszają na przegląd ($$$).
No co za gówno. Przepraszam ale słów brakuje.
Chwilowo przerwa bo chinczyk radio przyszlo i sie zajalem instalacją.
Czy w jakiejś wersji wyposażenia jest lusterko w przesłonie słonecznej u kierowcy? Mam pop i jest u pasażera tylko.
:) lounge...u mnie kierowca i pasazer ma z zaslonka i podswietleniem :)
Jak dobrze pamietam to sw easy ma lustereczko tu i tu.
Szkoda, że nie ma jakies listy, gdzie są WSZYSTKIE różnice między wersjami. Myślicie, że specjalnie to fiat ukrywa, czy ja nie potrafiłem tego znalezc?
FiatPrime zostałeś Fast-em. Szybki. Szybcy i wściekli :). A ja nawet nie spojrzałem czy jest lusterko. Widocznie za rzadko robię makijaż w aucie :)
Mam soczewki. Wygodnie mi do kropel itd.
Generalnie to już mi minęło denerwowanie na to gówno. W czwartek zamówiłem Dustera i wpłaciłem zaliczkę. Będzie jakoś w lipcu.
Tipo odstąpię komuś albo gdzieś go rozwalę.
Opisz w temacie o konkurencji Tipo (co braliście pod uwagę) co wg Ciebie tam jest lepszego bo to pierwszy tak radykalny krok posiadacza Tipo. W ogóle nie wiedziałem, ze Dacia teraz takie wypasy robi (bo pamiętam, ze np. marudziłeś na Tipo, ze w Oplu czy w Fordzie jest jakieś siedzenie ortopedyczne w opcji i jeszcze inne rzeczy z drozszych aut wymieniałeś a Dacia jest tania, nie wiem czy nie tańsza od Fiata).
Duster? To prowokacja czy tak na poważnie? Przecież to rdzewiuchy...
Swoje perypetie z tym autem już naprodukowałem. Nie ma żadnych zalet z mojego pkt widzenia względem Dustera zwłaszcza z 1,4 95km LPG.
Najgorszy nowy samochód jaki miałem i miałem styczność.
Gwoździem do trumny to kolejna głowica w mojej firmie. 1,5 tyg czeka na części z centrali i sobie stoi. Ja od 3 miesięcy na lampy, osłonę pod schowkiem. 2 tygodnie na body. Pozbywam się tego puki nowy i na gwarancji. Nie po to biorę nowe auto żeby się z nim od wyjazdu bawić.
Akurat dla FastPrime karoseria nie ma znaczenia - przez 3 lata jezdzi na taxi a potem sprzedaje bo robi bardzo duzo km z pasazerami po mieście (dla nowoczesnych wysilonych silników 200 tys po mieście z pasazerami to juz czasem za duzo)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
1,4 95km + LPG Tartarini?
Przy jakim przebiegu?
43 tyś. One lecą po 40-55. Jeden u nas gdzieś 80 tyś i o dziwo cały.
Ciekawe jak po remoncie głowicy będzie z trwałością