To jest widok strony w wersji do druku
-
😁 Ja mam to szczęście, że dziewczyna jest całkiem motoryzacyjna, więc również dba i myśli co robi. Sama wymyśliła żeby kupić szczotki z delikatnym włosem. Jakiś czas temu sukcesywnie wpajałem, że za uszkodzenia lakieru czy tapicerki grozi kara śmierci, jak zapoznałem ją z moim oczkiem w głowie, BMW z '88.
Ale garaż to piękna rzecz.. Niestety nie mam w okolicy drugiego.
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
Jakiś czas temu sukcesywnie wpajałem, że za uszkodzenia lakieru czy tapicerki grozi kara śmierci, jak zapoznałem ją z moim oczkiem w głowie, BMW z '88.
U mnie też taki przekaz jest kierowany do ślubnej i dzieciaków. Ale dotyczy to poloneza z *88 roku i Fiata 125 też z tego roku....:smile::wink:
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
Ale trzeba to rozłożyć, złożyć, niekiedy mokre do bagażnika wrzucić.. A tak, psiknę kilka razy, poczekam minutę, odpalę wycieraczki i gotowe.
Do dzisiaj nie miałem z tym problemu. Po strzepnięciu, złożenie w kwadracik i do reklamówki. Cała robota mniej jak minuta.
Dzisiaj był w nocy siarczysty mróz, drzwi od strony pasażera zamarzły, nie dały się z zewnątrz otworzyć.
Już miałem obcinać płachtę.
Ale wszedłem od strony kierowcy, nawaliłem się masą na drzwi, to się otwarły. Nawet słupek wytrzymał :)
-
Jak to czytam to mi się przypomniało, ze nie posmarowałem uszczelek silikonem...
-
2 załącznik(i)
A ja dzisiaj kupiłem sobie felgi na wiosnę 17" Załącznik 34573 a tak będą wyglądać na aucie Załącznik 34574
PS. tak , wiem, Wam się nie podobają bo wolicie stalowe 15 na oryginalnych kołpakach :D
-
Bezel3012 fajnie,że znasz zdanie innych. Myślę,że jednak większość woli alufelgi obojętnie w jakim rozmiarze , ale nie takie z Golfa 3 generacji.Wiem,że to Twoje auto i Twój gust dlatego uszanuję Twój wybór i się nie wypowiem.Zresztą nie pierwszy raz.Pozdrawiam
-
Fajne. Wolalbym oczywiscie stalowke na kolpaku ale kazdy lubi co innego. Ciekawe jak siądzie na żywo.
-
:DD hehe dokładnie, żartuje sobie tylko :)
-
Oo takie czarne z polerowanym rantem fajnie by w moim wyglądały [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Jak nie obniżysz zawieszenia, to będzie wyglądał tak
Załącznik 34575
-
Nie zeby mi sie super podobaly ale te felgi to twoja najlepsza modyfikacja ;)
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Jak to czytam to mi się przypomniało, ze nie posmarowałem uszczelek silikonem...
No to jest nas dwóch, a dziś termometr twierdzi " -12 " :(
Odnośnie felg, faktycznie można zakupić zestaw na lato + zapas (ponoć felga '17 wchodzi w miejsce na zapas?), wie ktoś jak nazywają się czarne felgi '17 które dają wraz z wersją S Design? Fiat wszędzie pisze jedynie "czarne felgi '17 cali".
-
1 załącznik(i)
Taka sytuacja dzisiaj w Katowicach
-
-
A ja tam lubię zimę.Tylko nie lubię czasem tych co dbają o przejezdność dróg.
-
Dzisiaj już 2x odśnieżałem Tipka,bo ciągle sypie ,a jutro wczesnym rankiem do roboty trza będzie jechać:smile:
-
Cytat:
Napisał
jaroslawrak
Dzisiaj już 2x odśnieżałem Tipka,bo ciągle sypie ,a jutro wczesnym rankiem do roboty trza będzie jechać:smile:
:) tesciowa zagon do roboty... co...cala noc ma spac ??...niech sie na cos przyda... :)
-
1 załącznik(i)
-
Dzisiaj wymieniłem pierwszy raz olej w tipku :) (1600km na liczniku)
-
Cytat:
Napisał
srasquasz
Dzisiaj wymieniłem pierwszy raz olej w tipku :) (1600km na liczniku)
I jeszcze nie ma gównoburzy że niepotrzebnie, że strata pieniędzy itp?
Jestem pod wrażeniem. :D