Też planuję automat z w miarę wyposażeniem , jaka suma uzbierała się przy twym wyposażeniem co kupiłeś, do waldekw
To jest widok strony w wersji do druku
Też planuję automat z w miarę wyposażeniem , jaka suma uzbierała się przy twym wyposażeniem co kupiłeś, do waldekw
To i ja się pochwalę :D
Dzisiaj zamówiłem białego Tipo Hatchback 1.4 95 KM loungue+ przyciemniane szyby + PTC + koło zapasowe + LPG tartarini :)
Za tydzień będę wiedział, kiedy auto wejdzie do produkcji.
Jedyne co mnie dręczy to, że nie zauważyłem w tej całej euforii w salonie , że na fakturze jest napisany "ZADATEK" a gościu mówił o zaliczce...Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bezproblemowo.
Ja mam "zaliczka" na fakturze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeżeli jesteś na 100% zdecydowany to chyba lepiej, że masz napisane zadatek. Teraz to oni muszą się spisać.
Dzisiaj dzwonił do mnie dealer :) powiedział, że tipek będzie produkowany w tygodniu nr 30 - czyli końcówka lipca. Stwierdził, że auto u niego na placu powinno być pod koniec sierpnia :) Zamawiałem 3 czerwca.
A u mnie d....a tzn pupa nawet nie dzwonią kiedy będzie produkowany czy ew kiedy można się spodziewać, jednak muszę sie wybrać do nich
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Odebrałem dziś swojego, hatchback 1,4 tjet 120km + lpg zakladane w aso. Wszystko spoko, na minus troche bardzo mocny zapach "nowości", trzeba go będzie dobrze przewietrzyć w weekend jak będzie pogoda. No i duży minus za regulację gazu. Na wysokich obrotach tak powyzej 3,5k strasznie go dusi na gazie, robi praktycznie żabki :D Co prawda po 1500km mam jechać na drugą regulację ale na razie strasznie to irytuje.
I czas oczekiwania wtedy 3 miesiace.. tak mialem po 3 tygodniach. Mam nadzieje, że po regulacji będzie ok
Rób regulacje od razu, nie czekaj na przegląd
Coś mi ten temat przeleciał.
3.03.2017 zamówiłem soje Tipo HB miał być wyprodukowany w 17 tygodniu 2017, czyli 1-7 maja. 10 maja auto było u dilera.
Od 20-05-2017 jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata TIPO HB LOUNGE 1.4 16v 95KM Czarny Cinema + TECH + STYLE + PTC + koło pełnowymiarowe i od dilera w prezencie niby 4 dywaniki gumowe i mate gumową do bagażnika.
Załącznik 28353Załącznik 28354Załącznik 28355Załącznik 28356Załącznik 28357
Charakternie wygląda!
rogal zadziorne autko.
Szerokości i bezawaryjności życzę