tam dla kazdego z reguly maja atrakcyjne ceny czy lepiej sie na kogos powolac/trafic do konkretnego obslugujacego?
w marcu mi wypadnie przeglad - moze tam podjade i przy okazji sie wyskoczy gdzies do BB :) good info, dzieki
To jest widok strony w wersji do druku
cena dla wszystkich, w końcu jest oficjalnie podana na stronie.
Załącznik 39629
Panowie szybkie pytanie bo widzę że w temacie wrze.
Przegląd po 60.000. Tipo 1.4 95KM bez LPG.
Gdzie na Śląsku podjechać? Najbliżej mam do Żor, Pszczyny, Bielska, Tych. Mogą być też np. Gliwice jeśli różnica w cenie będzie duża. Co polecacie?
Gwarancja kończy mi się*w sierpniu.
Najlepiej podzwon i się popytać, ja w ubiegłym roku na przegląd pojechałem do Katowic, tam mieli najatrakcyjniejszą cenę.
Ostatnio zadzwoniła do mnie pani z serwisu z propozycją wymiany płynu hamulcowego i przeglądu klocków , tarcz i ewentualnych wycieków a wszystko za 60 zł. Co sądzicie, bo ja myślę , że to rozsądna cena.
Masz rację, trochę się zagalopowałem pisząc słowo części, co nie zmienia faktu, że do 60 złotych zostanie doliczony płyn z sporym narzutem i finalnie może wyjść standardowa cena.
Nadal ciekawi mnie co oni na to gdyby przyjechać z własnym markowym płynem.
A co Tuteli od Petronas brakuje żeby być markowym płynem? Pewnie używają takiego, jesli leją według zaleceń Fiata
Żeby przyjechac z WŁASNYM markowym płynem, rozumiem jakby ASO miałoby lać wode spod parówek...
EOT
Chyba trochę tak na siłę próbujesz uzasadnić własną odpowiedź bo napisałem w kontekście przywiezienia własnych materiałów a nie kupienia ich w ASO, tak czy nie ?
Można kupić tutele w ASO za 48zl i tą samą tutele po za ASO za 28.
Gdyby każde ASO miało przystępne ceny za części i inne specyfiki to nikomu by nie przyszło do głowy kupowanie ich np. w Jata-Fiat i przywożenie ich do drugiego ASO na przegląd bo nie miało by to sensu.
Ok nie mam za miaru sie kłócic i rozmywać kolejnego tematu EOT a najlepiej do usunięcia posty...
Poznań Gorzysława - pierwszy przegląd 774zł wymiana oleju z filtrami (Selenia), dezynfekcja klimatyzacji. Wrażenia co do serwisu bardzo pozytywne. Kompetentny i uprzejmy pracownik przyjmujący auto. Całość serwisu trwała około 45minut. Auto nie było myte, ale dwa dni wcześniej zrobiłem to sam i rzeczywiście nie było takiej potrzeby, więc nie mogę się tego czepiać. Jedyne czego można się przyczepić, jeśli to dla kogoś istotne, to tak naprawdę wygląd bufetu i poczekalni - taki trochę polmozbyt z sofami z bardzo dużej sieciówki.
Gdy będziesz robił przegląd klimy na nowym czynniku poproś o wydruk gazu i oleju z maszyny . ASO potrafi sczytać ciśnienia z programu i to jest sprawdzenie za które płacisz jako niby pełen serwis.
Witam. Też miałem wykonany pierwszy przegląd w Poznaniu na Gorzysława. Co prawda w listopadzie, ale ceny nie bardzo wzrosły. Przegląd, dezynfekcja i czyszczenie klimy, wymiana filtrów z olejem (Selenia). Trwało to trochę dłużej niż godzinę. Zapłaciłem 744 zł. Obsługa miła i konkretna. A co do poczekalni to.... nie będę nic mówił.