W Bielsku nawet w miarę przyzwoicie myją samochód. Poza tym darowanemu koniowi ... :smile:
To jest widok strony w wersji do druku
W Bielsku nawet w miarę przyzwoicie myją samochód. Poza tym darowanemu koniowi ... :smile:
Jak kupowałem swoje Tipo to byłem umówiony na odbiór na konkretną godzinę. Gość z salonu poszedł zobaczyć czy wszystko gotowe i się okazało że nie. Później mi powiedział że był tak niechlujnie umyty, że mu wstyd by było oddać tak auto i wszystko poprawiali. także z tym myciem na odwal coś jest na rzeczy.
Ja byłem z mycia zadowolony ;) może mieli więcej czasu :P
Czy warto robić drugi przegląd jeśli kilometrów jeszcze nie ma a mijają 2 lata?
Jeśli kończy się gwarancja to nie warto.Ja pojadę na 2 przegląd,bo dostałem dodatkowy rok gwarancji od dealera przy zakupie auta testowego.
Kurde ja też kupiłem od dealera ale mi nie dał przedłużonej gwarancji :( a nawet mam skróconą o okres eksploatacji przez dealera. Tyle, że cena była korzystna.
Oj tam, oj tam- przeżyjesz. Ja też na końcowy przegląd nie pojechałem. Po co dawać pieniądze innym za nic.
A łącznik jak stukał i trzeszczał na gwarancji, tak po gwarancji dalesj sobie stuka i trzeszczy. myślę że te łączniki mają swoj świat. Jest dzień że jest cicho i spokojnie, a jest taki dzień że nap...la jak w wozie drabiniastym...
Tylko jest jedno ale. Jak z gwarancją na korozję nadwozia ( która jest dłuższa ) jak się nie zrobi II przeglądu ?
Ja płaciłem za przegląd 88 zł bez wymiany oleju
Pewnie za pierwszy bo tam nic nie ma obowiązkowego do wymiany a kolega pyta o 2 przegląd ...apropo ...Był ktos z fabrycznym LPG na drugim przeglądzie? Jaki koszt ? Bo czeka mnie w październiku :-/