witam,
mam fajnego fiata
To jest widok strony w wersji do druku
witam,
mam fajnego fiata
Witam, zamierazm zakupić Fiata Idea
Siema AlfoManiacy....
Witam wszystkich, pozdrowaiem
Witam wszystkich, lubiących pomajsterkować przy swoich samochodach. :smile:
Witam nowych kolegów:)
Witam! Jestem nowy na tym forum ale przed rejestracją zdążyłem już z niego trochę się dowiedzieć o fiaciku :)
Witam i ja, Paweł :) Co prawda miłośnik marki Alfa Romeo ale Fiat i Alfa to jak dwa bratanki :D Pozdrawiam !
Witam wszystkich miłośników fiacików
Witam wszystkich na forum Fiata ;)
Witam. Zarejestrowany jakiś czas temu (z zamiarem szukania rady), ale jak się okazało co i jak z moim autkiem to zdenerwowałem się (rzecz ujmując kulturalnie) tak, że stary Fiacik poszedł na złom, a ja w sumie nic nie napisałem.
Jestem "Fiaciarzem" w czwartym pokoleniu. Bo jakoś tak się złożyło, że od początków motoryzacji w Polsce rodzina (ta ze strony Ojca) jeździ tylko Fiatami. Zaczęło się na 509 pradziadka, potem był PF 518, po wojnie Maluch, Duży Fiat (ten przetrwał trzy pokolenia od 1978 do 2005: woził dziadka, tatę i potem mnie). Przewinęła się przez nasze ręce jeszcze Mirafiori, Multipla i na sam koniec Brava. Moja Bravka wyzionęła ducha na święta zeszłego roku i przez pół roku z górką byłem niezmotoryzowany. Teraz szukam sobie czegoś do pojeżdżenia i mimo zerkania na Cytrynki i Alfy wiem, że to będzie Fiat. I to pewnie kolejna Brava bo, co by o nich nie mówić - to jednak piękne auto.
Witam wszystkich.
Witam
Na Forum trafiłem, przez google szukając informacji o fitowskich silnikach 1.9
Pozdrawiam
witam wszystkich jestem nowy szukam materjalow do cromy r2006 począwszy od instrukcji po polsku
Witajcie
Mam na imię Marcin,od kilku dni jestem posiadaczem PANDY :)
W sumie to auto dla mojej kobiety
Pozdrawiamy z mazowsza