a ja naprawilem autko relacja w dziale moje auto
To jest widok strony w wersji do druku
a ja naprawilem autko relacja w dziale moje auto
Z drugiej strony sytuacja taka sama, wyschnięty smar wypchnięty poza kulki, tak że pracowały na sucho
Załącznik 1612Załącznik 1613Załącznik 1614
Na ostatniej fotce widać wżery w bieżni, co oznacza że łożysko niestety do wymiany.
Startuje dziś na 60 lecie FSO do Warszawy ;-)
po ostatniej wizycie na diagnostyce nie mogę jeździć na benzynie. świeci się "marchewka" i silnik pracuje jak traktor. po przełączeniu na gaz wszystko wraca do normy. dziwne to wszystko. jedyne co zrobił mechanik to próbował wykasować błąd cewki (niestety bez powodzenia) i wykasował adaptacje. w drodze powrotnej wyłączyłem LPG żeby troche pojeździć na benzynie i ZONK. what the funk? wtryskiwacz? czy coś namieszane w sterowniku? albo inaczej, co powoduje zapalenie się kontrolki błedu układu zapłonowo-wtryskowego? przypomne, że miałem wcześniej problem z obrotami po wciśnięciu sprzęgła. to mi podpada pod jakiś czujnik.
Kurde też bym chciał - niestety raz, że uczelnia a dwa finanse mi nie pozwalają :(
Jeszcze w dodatku to (choć trzeba przyznać, że dobrze się prezentuje :rolleyes:):
Załącznik 1619
Ja odkąd ma prawo jazdy dostałem 1 mandat- za prędkość- po mnie każdy w rodzinie po kolei, kto ma prawko- w niekrótkim czasie.
A Prawo jazdy mam dopiero półtora roku, hehe.
ja 5 lat odkąd mam prawko nie dostałem mandatu aż w lutym tego roku dwa dni pod rząd 2 mandaty i w czerwcu kolejny. a teraz mam cb :D
Ja wczoraj w Cromce wymieniłem filtr powietrza, paliwa, kabinowy, wprysnąłem w układ wentylacji jakiś środek do czyszczenia. No i chciałem wymienić jeszcze olej niestety śruba spustowa się okręciła i czekam z wymianą do kupna nowej śruby. No i przymierzyłem nowy nabytek zwany bagażnikiem dachowym :smile:.
byrrt czerwona skoda czy fotoradar stacjonarny ?
@Byrrt
Za wolno jechałeś zdjęcie powinno być zamazane i wtedy nic ci nie przyslą do zapłacenia:smile:
2 tygodnie później jechałem tam znacznie znacznie szybciej - mam nadzieje, że nie przyjdzie następny mandat :( ;)
byrrt, masz jakies uklady? mnie zdjecia nie chcieli dac :)
Mi wysłali do domu :roll:
karol bordowa skoda.. a co też ją znasz?
no może... ja jechałem pożyczonym wozem. auto zarejestrowane na kobiete, więc mieli wątpliwości :D
oni teraz jak wysyłają do domu wezwanie to jest z kilkoma ujęciami :D więc jest pamiątka
Fotkę dostał mój tata jako gł. właściciel auta z prośbą o wskazanie kierowcy.. Taką samą procedurę ma straż miejska z Białego Boru bo z tamtąd dostała mandat moja laska ;) Do obudwu mandatów oczywiście fotka..
taka już widać jest procedura. żeby się przyznać lub wskazać sprawce
u mnie było tak, fotkę trzasnęło mi za miastem na terenie zabudowanym z przenośnego autoradaru. to było w piątek, a już w poniedziałek wieczorem miałem telefon od posiadaczki auta, żebym się zgłosił na komisariat celem identyfikacji. zdjęcie było tak wyraźne, że bylo widać zapięte pasy.
edit: auto zrobione. marchewa zniknela. jestem happy :D na razie.
byrrt Oczywiście ze znam, przeważnie taki łysy strażnik miejski ją obsługuje. Minimum raz w tygodniu jestem w Bydgoszczy i często mijam tą Skodę
Dzisiaj przyszły wahacze i drążki ;) Ładnie to wygląda - jak nowe ;) W piątek zakładam do auta.
Jeszcze kupię końcówki drążków ;) Lybra dostanie prawie całe nowe zawieszenie z przodu.
A jeszcze skubańcy ustawili się zaraz za skrzyżowaniem, przed nim jest ograniczenie do 70, no ale jak wiadomo za skrzyżowaniem wg. przepisów jest 50.. Pewnie dużo osób na to łapią.. Prosta, bezpieczna droga.. Jak zwykle są tam gdzie ich najmniej potrzeba..