Teraz to żeś się obudził... Co więcej nie dotyczy tylko "Turcji". Ale żeby poprawić humor, nikt nie wie dlaczego część Renegade'ów ma blokowany z centralnym, w instrukcji do pincety też jest o tym mowa, a nie ma.
To jest widok strony w wersji do druku
teraz nie kradnie się paliwa jak kiedyś że wężykiem zasysalo się paliwo i samo leciało do wiadra. Za bardzo ryzykowne i można opić się paliwem i może ktoś zobaczyć. Od momentu kiedy pojawiły się plastikowe zbiorniki gość przebija czymkolwiek zbiornik pod zbiornik kładzie miskę i oddala się z miejsca. Kiedy paliwo zleci do miski szybko są zabiera i po sprawie. Szybko łatwo i z minimalnym ryzykiem. Koledze dwa razy tak zbiornik przedziurawili. Za pierwszym razem mocno się dziwił że paliwo mu ucieka i ze gdzieś wyciek ma.
Zatem zamykany wlew to już przeszłość bo radzą sobie inaczej
W sumie sprytne [emoji14]
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Jeżdżąc na ElPidżi generalnie mam tyle żeby się tylko rezerwa nie swieciła więc mam to w życi. Ale z tego co słyszałem to kradną wlaśnie dziurawiąc zbiorniki. Nie parkuje w miejscach gdzie mogliby to paliwo ukraść ale z dwojga złego wolałbym żeby zarąbali przez korek nie demolując przy tym zbiornika i jakimś śrubokrętem karoserii wokół. jedyny minus to taki że nie wiedziałbym ze paliwo ukradli.
A ja po 5 miesiącach nie mogę przyzwyczaić się do lewego łokcia ,leży za wysoko i nie wygodnie ,przy moim wzroście 175 cm, wysokość fotela ustawiony pod siebie to mankament, do ostatnich aut gdzie leżał idealnie ,też macie to odczucie ,siedzenie ok nie męczy mnie
K.wa tipo tydzien stalo i jezdzilem alfa. I po dwoch dniach wysiadalem zwinny jak skowronek (bo jeszcze przez dwa dni mnie kolano bolało po tipo). Myslalem ze moze zimno itp ale przeszlo. Dzis wysiadam z tipo i znow to samo. Dzieki bogu ze juz mam siedzisko z mito chyba w weekend sie za to wezme. Powinni z tymi fotelami dawac karnet na rehabilitacje
Przy moim wzroście i wadze fotel jest dla mnie ok.
Problem lezy w parametrach albo złym siedzeniu bo jednak mało osób krytykuje fotele. Moze niech sie wypowie ktos o parametrach podobnych do moich (189cm i pewnie z 85-90kg + najtanszy fotel bez regulacji). Jak ktoś ma podobną konfigurację to proszę napisać czy po 2h jazdy plecy bolą w części lędzwiowej. Moze za bardzo go do tyłu odkręcam albo cuś.
Mnie nie bola plecy tylko noga. Przod fotela uciska uda od spodu do tego to profilowanie wzyna sie w noge. Zmierze poziomica jak bardzo siedzenie jest odchylone od poziomu
Ale po co?
Na początku też wydało mi się to dziwne, że nie ma położenia neutralnego sterowania lusterkami, ale teraz jest to dla mnie bez znaczenia. lusterka same się nie przestawiają.
zlazł mi lakier za przednim lewym kołem, na rancie progu, do gołej blachy, można paznokciem zrywać dalej, to chyba nie normalne
To jest feature. Auto z biegiem czasu redukuję wagę. Co za tym idzie zmniejsza spalanie.
W Oplu pękają cylindry.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Tłoki :).
Ale mowisz i masz ;-).
Liczne odpryski na lakierze - Astra5Klub.pl
Jeszcze jest dodatkowy feature że ruda wyłazi.
Wszyscy niby rozumieją że odpryski ale większość w szoku że tak szybko.
Krówka jak nazywał się ten akumulator wadliwy co niby błędy na szynie tworzy? Gdzieś mi uciekł ten post