To jest widok strony w wersji do druku
-
Teflon? Bedziesz na nim smażył? haha
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Talarsw
Jak bym chcial dlubac tanim kosztem majac bialrgo sedana to jedyne co bym zrobil to wrzucil eibachy, dal ciemne szyby, czarne 17tki i maksymalnie czarna folia na dach... Na tym koniec.
Z fabryki też tak może wyjechać (S-Design) :) Brakuje czarnego dachu ale relingi robią robotę i dach to za dużo...
Załącznik 34353
Stoi na zimowych 16, lato ma 18
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Teflon? Bedziesz na nim smażył? haha
Ba. Nawet zakupiłem już do tego boczus i ser wędzony
-
-
-
Fabryczne jest dla mnie strasznie małe i do tego fotochromatyczne co przy moich przyciemnionych tylnych szybach bardzo przeszkadza. Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ale busola...
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ale busola...
ale dzięki temu, we wstecznym lusterku widzi od razu co się dzieje za bocznymi szybami :D :D :D
-
Cytat:
Napisał
Szary83
ale dzięki temu, we wstecznym lusterku widzi od razu co się dzieje za bocznymi szybami
Za bocznymi tak, ale przez przednią już niewiele widać. Dla mnie masakra.
Cytat:
Napisał
kastomat
Fabryczne jest dla mnie strasznie małe i do tego fotochromatyczne co przy moich przyciemnionych tylnych szybach bardzo przeszkadza
Nie bardzo widzę związek. Też mam lusterko fotochrom i fabryczne ciemne szyby i nie wiem co może przeszkadzać.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Za bocznymi tak, ale przez przednią już niewiele widać. Dla mnie masakra.
Nie bardzo widzę związek. Też mam lusterko fotochrom i fabryczne ciemne szyby i nie wiem co może przeszkadzać.
Przód widać tak samo jak i bez nakładki- mam czujnik deszczu za oryginalnym lusterkiem który też trochę miejsca i widoczności zajmuje.
A tył widać trochę lepiej ponieważ fabryczne przyciemnienie było na tyle kiepskie, że tył został oklejony folia, co sprawiło, że już światła nie walą po oczach i fotochromatyczne lusterko stało się zbędne i dodatkowo utrudniało widoczność bo jeszcze bardziej przyciemniało i tak już osłabione światło/widoczność w lusterku
-
Kastomat a wątki ci się nie poj*bały? haha
Pisze o 500l w dziale Tipo haha
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Kastomat a wątki ci się nie poj*bały? haha
Pisze o 500l w dziale Tipo haha
b ty tak masz zawsze czy tylko na forum zgrywasz takiego"trudnego" pacjenta i szukasz wszędzie dziury. Pokazałem uniwersalne rozwiązanie, które można zastosować w każdym aucie.
-
Cytat:
Napisał
kastomat
b ty tak masz zawsze czy tylko na forum zgrywasz takiego"trudnego" pacjenta i szukasz wszędzie dziury. Pokazałem uniwersalne rozwiązanie, które można zastosować w każdym aucie.
Nie zgrywam trudnego pacjenta i nie szukam dziury. A ty lubisz z ludzi robic glupkow myslac ze nie nikt po za toba nie zna uniwersalnych lusterek?
W tym samym watku w dziale Bravo 2 tez post umiesciles , moze tam nie wiedza .
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Nie zgrywam trudnego pacjenta i nie szukam dziury. A ty lubisz z ludzi robic glupkow myslac ze nie nikt po za toba nie zna uniwersalnych lusterek?
W tym samym watku w dziale Bravo 2 tez post umiesciles , moze tam nie wiedza .
B głupka to robisz jedynie z siebie Ty. Także jak nie masz nic innego, poza śmiesznymi zaczepkami do napisania to lepiej ogranicz wypowiedzi by nie robić tego o czym pisałem w pierwszym zdaniu tego postu. Staram się nie dublować postów także w dziale o bravo nie pisałem i nie piszę.
Postaram się w przyszłości nie reagować na Twoje zaczepki także daruj sobie komentarze.
-
proszę moderatora o wyczyszczenie tematu z niepotrzebnej dyskusji o wyciągniecie konsekwencji takowego zachowania
-
1 załącznik(i)
Załącznik 34377
Zimowki wrzucone, bagaznik na narty na belkach, zimowy plyn ogarniety i umyty czekam na ostrą zime.
-
Zasada czystego auta : umyty ujebie się szybciej :wrednyusmiech:
Ja dla swojego odebrałem flache 5l selenii, we wtorek przeglad, oby kupon nie stracił ważności...:roll:
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Załącznik 34377
Zimowki wrzucone, bagaznik na narty na belkach, zimowy plyn ogarniety i umyty czekam na ostrą zime.
mogę widzieć ile dałeś za uchwyty na narty? Ile par nart się miejści? Mopar ma dwa rodzaje uchwytów? tzn. np. na dwie pary nart lub na 4? orientujesz się?
-
Ja kupilem po za aso bagaznik. Kupilem taurusa na 2 pary ale polecam na 4 bo nigdy nie wiadomo czy komus nie zachce sie kupic deski i niestety w takie bagazniki na 2 pary nart wchodzi tylko jedna i klops.
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Ja kupilem po za aso bagaznik. Kupilem taurusa na 2 pary ale polecam na 4 bo nigdy nie wiadomo czy komus nie zachce sie kupic deski i niestety w takie bagazniki na 2 pary nart wchodzi tylko jedna i klops.
dzięki za info. Myślałem, że masz z mopara uchwyty.
-