Witam wszystkich forumowiczów
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich. Mam na imie Janek i jeżdżę uniakiem 1.0 '97
WItam!!! :) Wszystkich
Witam serdecznie wszystkich. Jestem nowy na tym forum. Nie posiadam jeszcze auta tej marki. Zamierzam poczytać i dowiedzieć jak najwięcej przed ewentualnym zakupem.
Witam wszystkich. Fajne forum jestem posiadaczem Punciaka wiec czesto bede odwiedzal to forum. pozdrawiam użytkowników Fiatów ;)
Witam wszystkich :)
Obecnie poruszam się Palio 1.2 gaz
Pozdrawiam
Przemo
Witam serdecznie!
Dostałem do użytkowania służbówkę - punto '02 1.9 jtd.
Chcę się dowiedzieć czegoś więcej o tym aucie.
Pozdrawiam
Oleynick
Witam wszystkich
Witam,
Jestem nowy na tym forum,
Pozdrawiam.
witam serdecznie wszystkich !
w fiacie juz nieraz siedzialem ale na forum fiata po raz pierwszy jestem . Mam nadzieje ze uzyskujac ciekawe informacje od Was sam bede pomocny .
Witam!
Aktualnie Uno 1.0 + LPG no i do tego Marea Weekend 1.6 16V + LPG
Mam nadzieję, że dużo się od was dowiem, a może czasami sam pomogę?:) Pozdrawiam!
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Fiacików. Ja należ do tego grona od nie dawna i dzięki mojemu autku będę częstym uczestnikiem (czytaczem) forum. Pozdro dla wszystkich aktywnych uczestników.
SiemaCytat:
Napisał miszko
WItam wszytskich serdecznie
pozdrawiam
Witam wszystkich jestem tu nowy
[size=2][ Dodano: 2008-12-01, 17:47 ][/size]
i jeszcze jedno od 5 miesięcy jeżdżę marysią 2.4jtd hlx 130km to autko poprostu płynie ale i ma swoje kaprysy ale myśle że na tym forum dowiem się dużo ciekawych rozwiązań pozdrawiam!
witam wszystkich bardzo serdecznie!!! :mrgreen:
Witam wszystkich
Jestem posiadaczem Maryśki 1.8 i będę tu zapewne szukał wiedzy jak się z nią dogadać.
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumwiczow zwlaszcza tych dosiadajacych Puncioki :)
Witam wszystkich
Dzisiaj zarejestrowałem się na Forum, więc chciałem się przywitać. Od wczoraj posiadam Grande 1,4 8V
Witam Wszystkich Zakropionych ;-)
... forum przeglądałem dość intensywnie przed wiosną i przed wakacjami, a powodem było nowe GP 1.4 77km Dynamic
Pozdrawiam ... ~wielka kropka
Witam