To jest widok strony w wersji do druku
-
Wczoraj wyczyściłem i nawoskowałem budę tipka (lubię to robić- więc się nie nabijajcie). Mam malutką wgniotkę nad wlewem paliwa, nie wiem skąd się wzięła. Dzisiaj jadę do speca od ich wyciągania. Już kiedyś mi taką jedną paskudną usunął. Zobaczymy co tym razem wyczaruje.....
-
2 załącznik(i)
Nie dziś, ale jakiś czas temu dałem szybki do zaciemnienia:
Załącznik 33364Załącznik 33365
-
Cytat:
Napisał
tomekbud
Jaki koszt? I jaki % przyciemnienia?
-
500zł
% nie pamiętam, ale to był przedostatni przed najciemniejszym.
-
Ja za prawie fabryczne (przyciemnienie) czyli troszkę jaśniejsze niż twoje 300 zł .Do białego zajebiście.500 to cena fabryczna.
-
Ja mam ostatnie czyli te najciemniejsze i sobie bardzo chwalę
-
Wymienili olej w moim tipo po 10tys... Nie mieli zastrzezen co do stanu podzespolow...
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Wymienili olej w moim tipo po 10tys... Nie mieli zastrzezen co do stanu podzespolow...
Czyli nic nie powiedzieli na zacieki w reflektorach?
-
Cytat:
Napisał
bohomex3
A dlaczego wymiana po tak niskim przebiegu?
Racja.Przecież wystarczy co 30 tys.
Zwłaszcza ten pierwszy po dotarciu, w którym zawartość Fe, Al i innych idzie niemal w procenty a nie ppm-y.
Powszechnie przecież wiadomo, że te dodatki mają znakomite właściwości poprawiające jakość filmu olejowego i obniżające tarcie.
-
Cytat:
Napisał
bohomex3
A dlaczego wymiana po tak niskim przebiegu?
Moze dlatego ze mija zaraz rok? W ksiazce jest ze jak przebiegu sie nie nakreci to olej raz w roku.
-
-
Cytat:
Napisał
bohomex3
Pewnie, a płyn hamulcowy co dwa lata. Ktoś wymienia?
Tylko zeby miec gwarancje trzeba olej raz w roku wymienic , kto nie przedluzyl ten nie musi wymienic plynu hamulcowego dla zachowania gwarancji.
Nastepny co rozumy pozjadał...
-
Olejcie go ...to jest troll...wcześniej pisał jako drucikfiat.
-
Dla mojego Tipo zrobiłem brelok do kluczyka, bo tak na pusto ciulato wyglądał https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...399669df17.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...541efae1fb.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Zacieki w reflektorach pokazalem sam i uzgodnilismy ze podjede w sezonie wiosennym albo nawet juz zima jak nastapi to skraplanie to zrobia fotki i wymienia reflektor...