To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
qwerty01
To ci wystarczy
Cytat:
Napisał
pointer
W czym może być problem?
Może w legalności programu .
Tu masz cytat ze strony Multiecuscan:
UWAGA: Nasz e-mail jest zalany skargami dotyczącymi nieprawidłowego działania i problemów z wirusami od osób, które używają zmanipulowanych kopii Multiecuscan (kupionych z chińskich stron internetowych i innych). Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za nieprawidłowe działanie oprogramowania nienastawionego na klawiaturze oraz problemy, jakie może on spowodować w komputerze i pojeździe. Nie będziemy odpowiadać na żadne wiadomości e-mail od użytkowników tego oprogramowania i nie udzielimy im żadnej pomocy.
Oprogramowanie geniune ma podpis cyfrowy i można je pobrać z tej strony internetowej.
-
Przyszedł do mnie przewód. Mam pytanie odnośnie naklejki gwarancyjnej. Gdzie powinna się znajdować? Na forum forda pisze człowiek, że powinna być na śrubce:
https://forum.fordclubpolska.org/sho...=268003&page=3
-
@KOBRA nie sądzę. Wrzuciłem MES v4.2: https://fiatklubpolska.pl/download/plik/985
Raportujcie czy u Was wykrywa moduły jak należy.
-
Ja mam legala 4,3 u mnie działa wszystko
-
Podpowiedzcie jaki interfejs do Cromy 2006 najlepiej kupić
-
Witam. byłem ostatnio firmowym Tipo w ASO i zauważyłem że nie używają już EXAMINERA tylko innego wynalazku. i tu moje pytanie: co to za sprzęt ma ASO Fiata?
-
Czesc,nie jestem obeznany jeszcze z forum.Mam maly problem i prosilbym o pomoc.Mam doblo 2011 1.6 multijet 105ps.I tu moje pytanie.Jaki MES i jaki kabel/interfejs jest mi potrzebny do poprawnej diagnozy mojego auta?
-
Przepraszam ze tu sie wepne.Prosze mi doradzic jaki interfejs powinienem zakupic by obsluzyc swoje auto,jestem w tym temacie zielony...Pacjent to fiat doblo,2011r.1.6 multijet 105ps.Dzieki za kazde info
-
Mam pytanie, soft do fiata można kupić już z interfejsem: https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-...21a14291fbf951 Czy spełnia on wszystkie wymagania np. do osiowania i diagnozy TIPO czy jednak lepiej jest zakupić VIAKEN i program osobno. Czytałem, że istotna jest prędkość, którą można podwyższyć w interfejsie VIAKEN.
-
Sprzedawca PMFactory to oficjalny przedstawiciel na Polskę do sprzedaży Muliecuscana. Interfejs to jednak zwykły ELM 327 i możesz mieć problemy (z tego co pamiętam nie połączysz się w Tipo z ABS to znaczy chyba się połączysz ale nie da się skasować ewentualnych błędów) . Do Tipo polecałbym V-scana od Viakena + przejściówki
-
-
interfejs OK +żółty do radia, niebieski klima,szary czujniki parkowania
-
Posiadam kabel ELM327 v3 FORD USB na chipie STN1170 użytkuję go w moim fordzie i tu pytanie czy jest możliwość aby zadziałał w bravo2 ?
-
Tak obsługuje Bravo II programem Multiecuscan ale do diagnozy niektórych sterowników będziesz potrzebował jeszcze przejściówki zielonej (nr 1)
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Tak obsługuje Bravo II programem Multiecuscan ale do diagnozy niektórych sterowników będziesz potrzebował jeszcze przejściówki zielonej (nr 1)
Ok super ,dzięki.