No fakttcznie patrzyłem i nie ma, tyle ze wersja z 1,5 i jeszcze MPI to raczej niezbyt popularna jest. SPI jest w eperzeCytat:
Napisał skunksior
To jest widok strony w wersji do druku
No fakttcznie patrzyłem i nie ma, tyle ze wersja z 1,5 i jeszcze MPI to raczej niezbyt popularna jest. SPI jest w eperzeCytat:
Napisał skunksior
No właśnie MPI wychodziły od 1988 do 1989 i 1992 do 1993.
W Workshop-ie jest opisane tylko mało tych wiadomości :cry:
To tak jak Uno wersja CLIP z silnikiem z brazylii. Wklepując VIN otrzymujemy błąd, a na liście nawet takiego silnika nie ma ;)
Witam!
Czy w wersji 40 epera jest nowe fiorino? Bo nie wim czy brac sie za sciaganie :P
Pozdrawiam
Karol
Czy jest tu moze cos o fiat marea?
karolkus, nie ma.
mlody45, jest :)
Ściągnąłem wersję Torrentową ed40 (czerwiec 2008) [PL] z 1 postu ale pomimo ustawienia w konfiguracji języka angielskiego (jest tylko ang i ital a polskiego nie ma) otwiera się przeglądarka internetowa z komunikatem na czerwono napisanym po włosku, którego nie rozumiem ale jest tam coś o serwerze .. i to wszystko.... :(
Czyli nie działa (datę ustawiłem na czerwiec 2008 ale bez różnicy).....
Pozdrawiam
Puniek, czy zrobiłes wszystko tak jak w instrukcji:
Cytat:
Napisał miszko
A jest w tym programie o UNO 899 bo nie wiem czy ściągać.
over20, sprawdź sobie na eperach on-line czy jest uno.
Nie da się wejść a nie możne ktoś sprawdzić w swoim działającym programie chodzi o UNO 899 z 2000 roku.
over20, ten działa http://eper.deltahpe.nl/
Wiec nie widzę mojego modelu a nie wiecie czy jest jakaś wersja tego programy co mogło by być moje UNISKO
over20, mówisz o Uno CLIP? ePer nie "widzi" takiego modelu Uniacza. Sam posiadam takowy.
Co do wszystkiego oprócz silnika w tym aucie jest takie samo jak w wersjach innych, ale silnik nie jest tam zawarty.
Sam silnik to konstrukcja zaczerpnieta z Fiata 127 ( klik po więcej informacji )
Puniek, wersję językową wybiera się już po uruchomieniu programu. To, że na czerwono pisze tam to jest spowodowane dwoma rzeczami. Albo program "maskujący" źle działa u Ciebie (ściągnij nowszą wersje), albo coś z datą źle masz ustawione.
[ Dodano: 2009-03-01, 20:57 ]
Tak przy okazji warto szukać swojego auta poprzez VIN (numer nadwozia) w tym programie.
Nie Uno CLIP tylko UNO o pojemności 899 czyli potocznie dziewięćsetka. I z tego co widzę mało osób słyszało o takim a poza tym program ePer jak mu wpisze numer VIN wyskakuje => Numer nadwozia - "Wartość błędna " <= a spisuje ja z karty pojazdu wiec musi być dobry numer VIN. To tak jak by go nie produkowali albo nie dodali do bazy. :(
over20, a to przepraszam. Twoje Uno jest "Made in Poland"? Zauważyłem, że tego modelu Uniacza też ePer "nie widzi". Generalnie ePer widzi coś takiego jak Uno Mondo (1995-...). Tylko nie umię Ci powiedzieć, jaki to model.
Zaś 900tki (899) występują w programie pod nazwą UNO R/89 900-1.0-1.1 (1989-1995).
Zapewne to te same Uniacze co były produkowane u nas z tym, że u nas dostały nowe numery nadwozia VIN, a ePer ma wpisane tylko "rodowite włoszki".
W 1995 roku Fiat zaprzestał produkcji Uniaczy u siebie i dalej te modele były kontynuowane w Polsce, Brazylii i Argentynie do 2002 roku.
Dlatego po VIN nie znajdziesz swojego modelu, szukaj poprzez menu swojego modelu.
Wielkie dzięki tak będę właśnie szukał. Pozdro :) :) :) :)
[size=2][ Dodano: 2009-03-06, 12:22 ][/size]
Koledzy możecie po sedować te pliki na torrencie bo idzie jak krew z nosa. Pomóżcie :)
[size=2][ Dodano: 2009-03-06, 17:40 ][/size]
WITAM - Mam problem Torrent prawie nie idzie wiec zacząłem ściągać z RAPIDA i tu się właśnie zrodził problem ściągnąłem wszystkie oprócz cz.8 i 11 bo wyskakuje
"Error
You have requested http://rapidshare.com/files/172241275/ePer.part11.rar | 100431 KB.
The server 442.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved. "
Prośba jest do osób które maja gdzieś u siebie te czesci zeby w jakiś sposób mi je udostępnili.
Pozdro :)[/u]
Dzieki za epera, swietne forum!
Już mam wszytko i działa pozdro dla całego FORUM. :)
over20, ja dzisiaj trochę poseeduje ;) Z Torrenta w końcu zassałeś, czy z RS?