Adamsz32 :zgoda:
To jest widok strony w wersji do druku
Adamsz32 :zgoda:
witam nowych Panów ;) :pijemy: :zgoda:
Witam. Posiadam Sienę 1,6 16V i mam nadzieję że z pomocą forum rozwiąże wszystkie problemy związane z moją limuzyną :)
karczu, :zgoda:
Mozesz na nas liczyc po to tu jestesmy :D
Witam wszystkich Forumowiczów!
Mój tato stał się szczęśliwym posiadaczem mikro-vana Fiata IDEI :) Wcześniej miał Punto II, Seicento, dwa Polskie Fiaty 126p.
Mam nadzieję, że w razie problemów będę mógł znaleźć pomoc dla niego na forum. A kto wie może mi się uda czasem pomóc. Pozdrawiam!
Witam ;) Jak widzisz, jest to dosyć młode forum, jednak ciągle się rozwija.
Staramy się na uzupełniać dział Download o nowe materiały, dla Idei jest aplikacja eLearn po polsku, powinno Ci się przydać. Co prawda jeszcze tam nie możesz wejść, bo przez pierwsze 12h nałożona jest blokada. Po to, aby wyłapać tych wszystkich co rejestrują się, wchodzą do Downloadu i zaraz uciekają. A forum jest po to, aby rozmawiać i pomogać sobie między sobą.
Miłego korzystania!
Dzięki za miłe powitanie :) Mam nadzieję, że nie będę tylko biernie korzystał z forum :) ale również uda mi się służyć dobrą radą,
Pozdrawiam!
Witam. Mam na imię Tomek i posiadam Sienę 1.6 16V. Mam nadzieję, że dzięki forum uda mi się rozwikłać wszelkie problemy z tym autem. :)
eksar, karczu, Witam
karczu, zobacz tu http://fiatforum.com.pl/topics60/spo...e-vt80.htm#428 :D
karczu, eksar, :zgoda:
Witam
Jestem nowy.
karczu, eksar, johnyferguson, :zgoda: pamowie
:zgoda: johnyferguson,
Witajcie nowo przybyli . :zgoda:
karczu, moj tata też ma taką Sienę a ja no żona ale to tak jak ja miała Palio może coś pomożemy.
Witam wszystkich forumowiczów :kawka:
Pozdrowienia z Mosiny (wielkopolska ) Ukłony dla tych co o fiatach wiedzą więcej niż ja :opanie:
mors2005, :zgoda:
luki 21 , dzięki za powitanie. :D
MIło gościć w tak doborowym towarzystwie :piwko:
:zgoda: mors2005, witam kolege z Wlkp. :zgoda:
No to już spoty możemy robić ;) Egon, ja, Mosin ;)
miszko, co racja to racja :mrgreen: