To jest widok strony w wersji do druku
-
A ja swojego kręcę do 5 tysi obrotów, bo lubię dźwięk tego silnika. A ten wtrysk paliwa uważam za + bo omywane są mieszanką zawory, co powoduje że nie obrastają nagarem a to zwiększa żywotność głowicy.
I wcale tak dużo nie żłopie paliwa, bo przy mojej nodze ciężkiej auto pali w granicach 6 do 6,3 l paliwa na "setkę"
-
Cytat:
Napisał
jacek2
I wcale tak dużo nie żłopie paliwa, bo przy mojej nodze ciężkiej auto pali w granicach 6 do 6,3 l paliwa na "setkę"
No w to nie mogę uwierzyć... tez mam ciężka nogę ale mi pali sporo więcej niż podajesz... jedynym logicznym wyjaśnieniem tego jest to, ze ja mocniej wciskam gaz ale skoro obaj mamy ciężkie nogi to uwzględniając fakt, ze nosze but rozmiar 43, musze wnioskować, ze mniejszy nacisk twojej ciężkiej nogi skutkujący niższym spalaniem wynika tylko z tego, ze nosisz mniejszy rozmiar buta... a zestawiając Twoje spalanie z moim t z proporcji wynika wprost, ze musisz w takim układzie nosić but rozmiar 23-25...
:-D
-
Nie no kaleki ze mnie nie rób;-)- rozmiar 23-25 to dla dziecka raczej.
Nie posiadam T-jeta, to pierwsze,
drugie- może bardziej stabilnie i delikatnie jeżdżę na prostych i poza zabudowanym. Ale depnąć sobie lubie... to nastraja optymistycznie, aczkolwiek rakietą wolnossący to nie jest:mad::mad:
-
No ale to temat o T-jet. Wolnossący ma swój temat.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
-
Mi aktualnie na krótkich odcinkach w mieście pali nawet koło 13-14 litrów - tyle pokazuje komputer. Ale to cały czas niedogrzany. Jak jest cieplej to pali mi koło 8,0-8,2 realnie liczone z dystrybutora - komputer pokazuje 7,8.
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Nie posiadam T-jeta,
Aaaa, to wszystko tłumaczy :-D
-
Witam. U mnie 1.4 t-jet kombi benzynka. Zaraz będzie 11 tys km. W moim przypadku to 90% miasto a reszta trasa, spalanie średnie z komputera 9,6l/100 km. A nie mam lekkiej stopy...
-
1 załącznik(i)
Takie mam teraz spalanie w czasie pandemii,ruch na mieście o co najmniej 50% mniejszy....realnie to będzie 8,5l/100km....o 1l mniej niż zwykle.
Załącznik 37802
-
1 załącznik(i)
U mnie jakiś tydzień temu licznik pokazał 50kkm.
Ze spalania jestem zadowolony, na trasie auto pali przyzwoicie.
Załącznik 37803
-
1 załącznik(i)
U mnie po 15tys wygląda to tak
Załącznik 37808
-
4,16 na Orlenie, cóż w moich okolicach można sobie o takiej cenie jedynie pomarzyć
-
W mojej też, dziś widziałem za 3,99 zł [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
U mnie za ostatnie 3 tankowania wyszło 9l lpg/100km komp pokazuje 7,0l Pb/100km.
-
To macie super ceny - u mnie wczoraj 4,40 i taka klika, że na każdej stacji w miasteczku to samo.
-
1 załącznik(i)
nightingale79 W W-wie na marketowych stacjach Pb 95 - 3,50 zł , Pb 98 - 3,68 zł.
Bo na Podlasiu to zmowa określonych grup jest, tak jak z tym deszczem (nie mogłem się powstrzymać :smile:)
Załącznik 37816
-
U mnie wystarczy pojechać do najbliższej miejscowość 8 km ode mnie i na stacjach od kilkunastu do kilkudziesięciu groszy taniej na litrze. Po cały zbiornik to można jeszcze pojechać ale po mniej to się nie chce.
-
A skąd ty jesteś? W auchan 3,60 ana Orlenie już poniżej 4 w Białymstoku...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Gaz na Orlenie 1.79 na auchan zaraz padnie poniżej 1,5 a i tak tam nie zatankuje...
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Gaz na Orlenie 1.79 na auchan zaraz padnie poniżej 1,5 a i tak tam nie zatankuje...
Na Śląsku na Orlenie 1,63 podtlenek, na BP z resztą też
-
Zaraz się okaże, że sam gaz kosztuje 10 gr, a reszta to podatki [emoji1787]
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Siemiatycze miasto bycze ;)