i rozumiem że srednica przewodów pasuje? nic nie cieknie? moze i ja sobie kupię? a powiedz mi one sa regulowane góra dół i prawo lewo?
To jest widok strony w wersji do druku
i rozumiem że srednica przewodów pasuje? nic nie cieknie? moze i ja sobie kupię? a powiedz mi one sa regulowane góra dół i prawo lewo?
Przewód pasuje, nic nie cieknie (wypsikałem 5L płynu sprawdzając czy cieknie), regulacja jest tylko góra/dół. Lewo/prawo można osiągnąć tym lekkim luzem.
Może ma ktoś dojście do kogoś kto ma dojście do tego małego plasticzku- to jest środek z dyszy spryskiwacza, da się to wyjąć zagiętym śrubokręcikiem, a można podciąć nożykiem otworek i płyn idzie lepiej, u mnie z poziomego "wachlarza" płynu zrobił się pionowy, jak zrobię zdjęcie to Wam udowodnię i to przy 80km/h.
Załącznik 31835
Jak mozesz zrób jeszcze raz foto ale tamto daj na 1plan bo slabo widac ten plasticzek
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
czy jak zamawiam spryskiwacze do alfa156 to mam cos dodatkowo napisac czy kazda alfa 156 ma taki sam typ spryskiwaczy? I kolejne pytanie - spryskiwacze alfy to mgiełka czy strumienie wody?
dzieki za odp
Chyba ze zamowisz wersje podgrzewana wtedy jest 2x3
Kurła dwa tematy o tym samym, gdzie tu jest moderator, zaraz bedzie pytanie gdzie kupic spryski z alfy...
https://sklep.akuki.pl/-dysza-sprysk...eo-156-7767818
Niczego nie odpuszczałem, tak jak już pisałem, zagiętym śrubokręcikiem wyciągnąłem te prostokątne dyszki z wtryskiwaczy. Nożykiem do tapet podciąłem tą szczelinkę w górę (w kierunku od maski pionowo w górę). Co mi to dało?, mam strumień wyżej na szybie ale jest minimalnie węższy, chyba lekko opadło ciśnienie na dyszach. Jest fajnie ale jeszcze bym coś poprawił. Co do zdjęć, litości, nie mam cierpliwości robić zdjęć jakichś głupich plasticzków, kiedyś wklejałem, chyba gdzieś tu są. Podejrzewam, ze drukarka 3d i mała modyfikacja tych dyszek i było by idealnie. Spryski z alfy miałem i nie podobały mi się te pojedyncze strużki, wróciłem do tipowskich.