u mnie zgłoszenie reklamacyjne przedniej szyby 29 marca a sprawa wyjaśniła się w ten poniedziałek tj. 09.04.2018 - POZYTYWNIE :). Ale o tym napiszę jak już mi wymienią ją w ASO. Oczywiście będę patrzał na progi aby 2 raz mi nie zrobili tego samego.
To jest widok strony w wersji do druku
Czyli standardowo do 2 tyg musza sie wypowiedziec. Dzięki.
Bahamut Reiski Cię tak urządził czy Autex ?
Reiski =/ autex omijam
Reiski, tam mi wygieli uchwyt listwy progowej w pincecie, na moich oczach, gdy formalności załatwiałem. Do tego przestawili jeszcze poprawną geometrię... Kojarzę tam dwóch gości, którzy mają wiedzę. Jeden z nich poprawiał po kolegach papudrunach. Od tamtej pory jeżdżę do Autexa.
Mi tez geometria spierdolila po ostatnim serwisie teraz wiem czemu. Jak oceniasz autex?
Panowie wiecie moze w ktorym miejscu najlepiejbpodkladac podnosnik? Widzialem podspodem takie miejscs obok tych do "zabki" z dziura taka obłą. To jest dobre miejsce?
:) tuz za progiem czyli do wewnatrz podwozia tuz przy nadkolu przod i tyl jest miejsce z otworem...podnosilem "zaba" podkladajac drewniany kolek...pozniej wstawie fote...pisalem wczesniej ze serwis z tego miejsca tez kozystal bo bylo widac slad od podnosnika :)
Z FCA dostałem dzisiaj
Szanowny Panie. Otrzymane zgłoszenie przesłaliśmy do wyjaśnienia i definitywnego załatwienia do serwisu REISKI AUTO w Bydgoszczy. Nie jesteśmy władni rozstrzygnąć spór opisany w zgłoszeniu. Prosimy oczekiwac na kontakt z serwisu i definitywne załatwienie sprawy. Z poważaniem: Mirosław Pietraszko.
Jestem pewny że serwis pójdzie w zaparte i nic nie ugram. Myślicie że powinienem rzeczoznawcę wynająć aby stwierdził od czego to uszkodzenie?
Trzeba zatrudnić tych z "kryminalnych zagadek Miami". A na serio kasę zamiast do rzeczoznawcy zawieźć do wyciągaczy wgnieceń
To zrob jak mozesz. Chyba wiem o ktorych mowisz ale wole miec pewnosc abym czegos nie zniszczyl.
Bahamut niestety mam podejrzenie że obecnie Reiski nie dba o to czy ty do nich wrócisz bo są zawaleni klientami. Niestety doświadczyłem tego osobiście ...
Kolego, zapytaj w firmie co wyciągają takie rzeczy, bo może wyjdzie taniej niż zwyżka z AC za to że serwis robi.
Prog i tak do malowania bo lakier popekal. Zwyzki z ac dowala ze 20% pewnie czyli jakies 300 zl.
20% ale być może ze na 2 lata , dowiedź się, wyciągnięcie tego progu + malowanie nie będzie drogie.