To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo by marny4d4 -
Uważam że powinieneś pojechać i pokazać im te filtry! Ja na Twoim miejscu poszedłbym prosto do szefa serwisu!
Ja się modlę oby przez dwa lata nic się nie stało a potem z wszelkimi czynnościami serwisowymi wracam do swojego mechanika który mi 6 lat obrabiał Lancię :)
-
Cytat:
Napisał
bibi
Strach oddawać samochód do ASO a stać nad mechanikiem też nie można :(
Jak się uprzesz, to można 😄
-
Cytat:
Napisał
MICHO
Uważam że powinieneś pojechać i pokazać im te filtry! Ja na Twoim miejscu poszedłbym prosto do szefa serwisu!
Ja się modlę oby przez dwa lata nic się nie stało a potem z wszelkimi czynnościami serwisowymi wracam do swojego mechanika który mi 6 lat obrabiał Lancię
Filtr kabinowy już sam sobie wydmuchałem sprężonym powietrzem więc już jest w miarę czysty. Jak pójdę do szefa serwisu to on pewnie wezwie pracownika który wykonywał przegląd w moim tipo i on powie że wszystkie wypisane czynności wykonał i będzie słowo przeciwko słowu. Obawiam się czy akcja serwisowa dotycząca poduszki powietrznej została w ogóle wykonana. Koledzy którzy byli na tej akcji pisali że naprawa trwało około 3 godzin. U minie akcja na poduszę akcja na koło zapasowe wymiana oleju i przegląd po 15tys km trwała niecałe 2godziny więc bardzo szybko więc moim zdaniem coś tu jest nie tak.
-
marny co z Twoimi mailami do firmy od felg? Wysłałeś?
-
KOLEDZY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA BO JAK BĘDZIE ZDROWIE TO WSZYSTKO INNE DA SIĘ JAKOŚ POSKŁADAĆ DO KUPY ŻEBY GODNIE ŻYĆ. NO I ŻEBY FIACIKI NIE PRZYSPARZAŁY ŻADNYCH PROBLEMÓW I CIESZYŁY NAS KAŻDEGO DNIA:rusel::rusel::rusel::rusel::rusel::rusel::rus el:
-
Wzajemnie Bracie po Fiacie :-) Szerokości i bezawaryjności oraz wysokich przebiegów na niskim spalaniu ;-)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
-
Dziękuję i mam nadzieję że jak już odbierzesz swoje tipo to pochwalisz się nim na naszym forum. NAJLEPSZEGO W 2017:smile:
-
Oczywiście że się pochwalę. Powinien do 09.01 dotrzeć do Krakowa. Jest nadzieja że na ferie uda mi się wszystko załatwić. Na razie jestem uziemiony przez zapalenie płuc. Pozdrawiam :-)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
-
No to zdrowiej kolego żebyś był w pełni sił podczas odbioru autka:smile:
-
Koledzy czy ktoś z was ma tipo na oryginalnych felgach stalowych 16 cali????
-
Z tego co wiem nie ma oryginalnych stalówek 16
-
Ja mam na zapasie oryginał 16 cali. A na zimówkach kupione tam gdzie Ty.
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Koledzy czy ktoś z was ma tipo na oryginalnych felgach stalowych 16 cali????
Ja na takich mam zimówki
-
6 załącznik(i)
Dzisiaj Fiacik został dokładnie umyty bo karoseria była pokryta solą i strasznie mnie to drażniło :D Oto kilka fotek
-
To w polsce? U mnie wszędzie śnieg i lód
-
-
Aż Ci zazdroszczę że taki czyściutki, pewnie złapał oddech ! Ale chyba u Ciebie pogoda na delikatnym plusie .
-
No właśnie dzisiaj cały dzień trzyma mróz i mycie było dość ryzykowne ale autko osuszyłem mikrofibrą i wstawiłem do garażu więc wszystko powinno być ok.:wink:
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
No właśnie dzisiaj cały dzień trzyma mróz i mycie było dość ryzykowne ale autko osuszyłem mikrofibrą i wstawiłem do garażu więc wszystko powinno być ok.:wink:
Zazdroszczę Wam tych garaży, szkoda że nie mam takiej możliwości, codzienna walka o wolne miejsce .
-
Ja już mam ogłoszenie że poszukuje garażu do wynajęcia. 130pln parking strzeżony pod chmurką. Jak widzę jak moi sąsiedzi parkują to masakra. Sąsiadka parkuje tyłem. Nowa Kia bez czujników. Jak mnie walnela to aż buda mi się zatrzesla. Ona wysiada ja jej mówię jak było a ona do mnie ze nie zauważyła i "jak to się mogło stać". Wolę jednak za 130pln wybrać najbardziej odosobnione miejsce na parkingu strzeżonym :)