Robił ktoś przegląd nie w ASO ?
To jest widok strony w wersji do druku
Robił ktoś przegląd nie w ASO ?
Chyba nikt na siłę nie chce stracic gwarancji, czy nie ma takowego wymogu?
Edit:
Doczytałem ze od paru lat nie ma takiego wymogu w UE zeby serwisowac tylko w ASO, jest wybór ale nie wiem jak potem na takie cos patrza w Fiacie
No i o to chodzi. Fiat tak mówi bo wiadomo dla nich to jest ogromna kasa jeżeli wezmą kilka set zł. za 2 godziny roboty na przeglądzie przykładowo po 15 tys. Bo w takim aucie nic się nie dzieje
Bylem na przeglądzie w ASO, brałem części od nich i zobaczcie co wstawili Załącznik 28481
Ale to zamiennik, ale skoro ASO takie wstawia, to nie bede przepłacał gdy bede sam wymienial
Robił ktoś przegląd po 30K lub po 45K lub po 60K? Jaki koszt? Przede mną w sierpniu pierwszy po 15K. Cenę już znam.
Płaciłem 450 za przegląd 15k. Wymiana Oleju plus filtry i kabinowy. Wyszło mi że akumulator mam naladowany w 86%, a sprawność 90 parę %. Gość doczepił się że stopień naładowania jest za niski. Czy powodem tego mogło być to, że przed wizytą w aso w ciągu 20-30min odpalałem Auto 4-5 razy i pokonywalem od 0,5-2km?
450 to dobra cena.
To akumulator na gwarancji
Podstawowy przegląd po 15k + dodatkowo wymiana oleju (Selenia), Szczecin Gezet - 407zł. Przy okazji wyregulowali biegi (czasami z 4 na 5 było ciężko przerzucić jednym ruchem, teraz jest idealnie)
Wymiana oleju z filtrami (oleju, kabiny)? W B-B krzyczą sobie 600zł...
a robił już ktoś przegląd T-JET'a z fabrycznym LPG? Mi za przegląd krzyknęli ok 1200 PLN u Dukiewicza
Przegląd 15k + olej + filtr oleju i kabiny - 600 zl partner Bytom
253 zł. za przegląd olej + filtr oleju po 15 tys. :)