Poproś o wykaz grup zawodowych, mi powiedziano że na każdy model Fiata jest rabat dla grup zawodowych, emeryci, rolnicy, mundurowi, bez znaczenia czy wersja Tipo czy lounge
To jest widok strony w wersji do druku
Ja tez dostałem rabat tzn zeszli mi z ceny wyjściowej jaką sobie skonfigurowałem. Zauważyłem że różnie mówią w salonach. Nie wiem jak nazywa sie mój rabat ale dealer powiedział mi że te zniżki ,,mundurowe,, itp to mogą nawet nazywać się 500+ . Ile każdy z nas wywalczył w swoim salonie tyle zaoszczędził ;)
Hej ja swojego tipo zamawialem w polowie sieprnia termin mam styczen/luty 2017 ale patrzac jak to wyglada tutaj to sie obawiam czy to nie bedzie bardziej marzec/kwiecien. Gdy zamawiałem zamochod u delaera powiedzieli ze byc moze uda sie podmienic jedno z juz zamowionch aut(tansze wersje do sprzedarzy prosto z salonu) na moj. Niestety do dzis nie mam odpowiedzi. Na poczatku niby mialo sie udac i samochod mial byc do odbioru w listopadzie jednak teraz zero odzewu. Przejade sie do salonu i spytam o ten status o ktorym tu piszecie.
U mnie plastik nie jest urwany - osłona zdejmuje się praktycznie bez żadnego wysiłku, więc albo zrobili za duże wycięcie w blasze na klapie bagażnika albo za małe zatrzaski w mocowaniu osłony. Mają wymienić z tym, że będę u dealera dopiero na kalibrację wtrysków do gazu, a telefonicznie zgłoszeń nie przyjmują bo muszą to ocenić swoim fachowym okiem i nawet zamówić nie mogą, a specjalnie nie mam interesu jechać do ASO bo mam 60km.
Mam pytanko :confused: Na jakich oponach przychodzi Tipo?? w sensie sezon-marka?
Generalnie to chyba zawsze przychodzi na letnich bez względu na porę roku. Wiecie może jakie opony dają w przypadku rozmiaru '15?
Tak zawsze przychodza na letnich. Pytałem o to w salonie wiec trzeba sie szykowac na kupno zimowek. jesli ktos ma odbierac autko teraz.
Najpierw zima musi przyjść ;)
Ja w marcu odebrałem na letnich Pirelli P1
U mnie też Pirelli
15ki dostałem Bridgestone Turanza
A 16'' letnie to jakie były u was w nowych autach ???
Hej. Pirelli 205 na 55 R 16 amelinium
Witam.
U mnie wyprodukowany ok. 10.10 odbiór około 15.11. Bez problemu można w tym czsie przyjechać z Turcji rowerem.
Pozdrawiam.
Coś mi nie pasi. Moj wyprodukowany 06.10, czekał aż do 11.10 na inne z transportem. A jak dzis dzwoniłem do salonu to podobno wczoraj zameldował się w Tychach i czeka na "zwolnienie"
No nie wiem. Na pewno wyprodukowany ok. 10.10 i diler z Krakowa twierdzi, że będzie ok. połowy listopada (dziś dzwoniłem).
Słyszałem ze transport po polsce się wlecze. Moj salon ma blisko do Tychów i podsyła swoja lawetę by było szybciej. Moze oba są juz w Tychach, tylko Twój salon ma zaplanowany późno przewóz.