Warto to kupić? Ciekawe,czy rzeczywiście jest do wzięcia w takiej cenie....wysłałem zapytanie.
Fiat Tipo 5d LOUNGE 1.4 16v T-Jet 120KM - Samochód dostępny u dealera TRANS-POZ S.A.
To jest widok strony w wersji do druku
Warto to kupić? Ciekawe,czy rzeczywiście jest do wzięcia w takiej cenie....wysłałem zapytanie.
Fiat Tipo 5d LOUNGE 1.4 16v T-Jet 120KM - Samochód dostępny u dealera TRANS-POZ S.A.
ładne i piekny kolor choć zastanawia mnie dlaczego nie ma chromów przy oknach i nie ma przyciemnianych szyb.
Ale jesli to Ci nie przeszkadza to całkiem ładne autko. Ale pojechałbym z profesjonalnym miernikiem lakieru tak na zaś
W hatchu lounge wiele rzeczy wymaga dopłaty.Nawet chromy,nie wspomnę o lusterku foto,kamerze cofania i czujnikach parkowania z tyłu.Aby hatch z t-jetem miał to wyposażenie co mam w sedanie to musiałbym dołożyć około 10 tyś. zł. po wszystkich rabatach.I nie podoba mi się, wiec nie miałem dylematu.
Zadzwoniła do mnie pani z salonu i okazało się,że cena była na firmę, a dla indywidualnego jest 67k i już została zmieniona w ogłoszeniu.Auto jest od ręki dostępne.
Dzięki za sugestie...rzeczywiście to jest gołe longue z metalikiem i dojazdówką.Pierwotnie cena była 64850 zł i to mnie zainspirowało,a dziś już jest 674000 zł,czyli cena ruchoma można powiedzieć:smile: