To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja na pewno jadę do Gliwic :) Paru gości z Punto mk1 też. Do Rzeszowa mi się ni cholery nie chce, wystarczy mi że 3 razy w roku tamtędy przejeżdżam :D A'propos Porąbki to Unem na 100% jedziemy bo przegląd przeszło (wciskanie kitu diagnoście że to 1.0 ino MPI xD )
-
elo pisze sie i ja:) jade na 100%
-
pako rzeszowa nie trzeba odpuszczać bo jest 1 kwietnia xd ale na ten w gliwicach się piszę również jest mixturiusz jest pablo jesteś Ty to i mnie nie może zabraknąć hehe stała ekipa musi być xd
P.S. Może wezme ziomka włąsnie z puntem I ale to nie jest pewne wiecie jak to jest on "dużo mówi Mało robi " takze niczego nie obiecuje xd
-
Z Rzeszowem jest tak że nie pasuje mi zbytnio termin, trochę plany się pozmieniały. W Gliwicach się pokaże :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
elo elo. co tam jak tam.
ile osob wybiera sie na DBW do Gliwic?
-
Z tego co mi wiadomo to stały team :)
Pablo
Mixturiusz
Pako
Krzysiek95zabrze
Trzeba furę przygotować po zimie do porządku :)
-
a no trzeba hehe. moze ktos jeszcze bedzie powiekszymy ekipe. pako opanowana poduszka jupi....
-
No to super !!!!
Co było nie tak?? Czujnik obecności pasażera ?? Czy coś innego ??
-
A tak serio to nie wiem:P przeczyściłem wszystkie wtyczki od A do Z poskładałem i działa. wiec szczerze mówiąc nie wiem która była nie hallo tak czy inaczej działa:P
-
Najważniejsze ze działa :) liczy się to ze już nic nie świeci :)
-
elo panowie co byście powiedzieli na spota 8 kwietnia sobota (może tym razem Zabrze M1 )parking B2-B3 zawsze pusty powiedzmy że na 16?
-
Elo wstapnie dzien pasuje. Mam na rano wiec spoko tylko bylbym kolo 17.
-
no to może być o 17 :) ktoś jeszcze mixturiusz pako może wpadniecie :)
-
Postaram się wpaść na pare godzin. Zdzwonimy się :)
-
Cytat:
Napisał
pako
Postaram się wpaść na pare godzin. Zdzwonimy się :)
na parę godzin xd bez przesady nocki nie bedziemy ciulać xd
aktualizacja parkingu tj parking A3 , B3, C3 , D3 one są obok siebie wiem bo dziennie tam jeżdże xd
-
Brawo Ty
-
-
Może wpadnę, za tydzień będę wiedział na pewno. Muszę w któryś weekend przed świętami wymienić olej, filtr paliwa i przeguby a nie wiem czy się jutro wyrobię :D
-
to daj znać tak w czwartek , piątek żebyśmy wiedzieli. a tak BTW. udziela się tu ktoś jeszcze na tym forum? bo od dłuższego czasu widze tylko naszą czwórkę a fajnie by było poznać kogoś nowego kto też by się tak regularnie spotykał
-
Ja bede z Marzenka hehe bedzie ktos nowy