Znalazłem coś takiego
Pokrywa korbowodu - nakrętka/śruba M9 (4.8-5.4 daNm) dotyczy 1.6 16V
To jest widok strony w wersji do druku
Zielony przypadkiem to nie spalanie stukowe , wyłącz na próbę wariator .
Dzięki Seba :palacz: a przeliczy to ktoś na Nm :mrgreen:
Ja znalazłem takie coś dodatkowo CropperCapture[1].jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Wariator działa tylko na gazie,a na benzynie słychać to samo.Co prawda chciałem go wyłączyć ale nie mam pojęcia jak.Podobno miała być opcja wyłączenia w centralce gazu ale nic takiego nie znalazłem,a gdy kabel podłącze po wariator,to program od gazu nic nie znajduje.Może wiesz jak go wyłączyć :?:
A 1.6 miały wariator?
Wariator jest dołożony , łączysz się z nim interfejsem od lpg , tylko wpinasz do łącza wariatora , ściągasz programik do obsługi , przeczytaj instrukcję bo nie chce mi się poematów pisać.
musiałem żle odczytać (ale gamoń ze mnie:lol2:) ale się chcę zrehabilitować więc proszę nowy screen:
Załącznik 12634
Ślicznie dziękuję ;D Prawdopodobnie w sobotę będę działał.
Zielony, u mnie wczoraj własnie tak wyglądała Brava, masakra jakas ;)
To powodzenia, oby się udało ;)
W Bdg też kicha z pogodą ale aż takiej warstwy lodu na aucie nie mam ;) No i robi się coraz zimniej - w nocy -9 było..
Dzisiaj dopiero zaczął padać śnieg,ale tylko przykrył lód,więc można się nie źle przejechać.
Podłączyłem się dzisiaj pod ten wariator,ale niestety wymiękłem.Nie znalazłem w programie żadnej możliwości wyłączenia.Nie mam pojęcia jak to działa.
Przy okazji nagrałem jeszcze jeden filmik,tym razem na biegu jałowym,i słychać stukanie,zwłaszcza w momencie gdy włożę telefon pod zderzak
http://www.youtube.com/watch?v=7yjTB...ature=youtu.be
Dodatkowo wziąłem do pracy uchwyt od napinacza paska żeby go troszkę poprawić,bo paskudnie wyglądał.Nuffffka warstwa cynku :mrgreen:
Przed
Załącznik 12672
i po
Załącznik 12671
Elegancja francja :palacz:
zaloguj się na lpg-forum.pl. na pewno Ci pomogą w temacie wariatora.
O matko z tym uchwytem napinacza naprawdę Ci się chciało? :D
Najpierw zapytam na autokąciku,a jak nikt nie pomoże to wtedy się zarejestruję.
Eee tam,przy zakupie auta dostałem go w reklamówce :roll: więc nic nie musiałem robić,a w pracy dałem znajomemu na galwanizerni i on się zajął resztą :mrgreen:
A teraz słyszycie to stukanie trochę lepiej :?:
Cos tam niby slychac ale nie potrafie powiedziec co to moze byc. Zapytam bo nie doczytalem, stuka na zimnym i na rozgrzanym?
http://www.ac.com.pl/public/pubonlin..._02_v1-3-3.pdf
Tu jest jasno opisane ,5-ta strona