ja tylko raz nawoskowałem auto po kupnie i teraz myjka samoobsługowa i więcej nie trzeba :D a czas to 5 min :P
To jest widok strony w wersji do druku
ja tylko raz nawoskowałem auto po kupnie i teraz myjka samoobsługowa i więcej nie trzeba :D a czas to 5 min :P
Dziś bo ciężkich bojach, ranach kłótych, ciętych i drapanych uzyskałem efekt w kóncu taki jak mniej więcej chciałem :) Poprawie jeszcze wskazówki żeby równo świeciły :D A no i przebieg oczywiście salonowy :D
Załącznik 11837
No nie wierzę że zrobiłeś coś takiego swojej Primerce :powieszony: Trzeba było zakupić golfa IV i miał byś jak znalazł.
Powiem, ze mi tez to średnio podchodzi, ale to kwestia gustu, ważne, ze tobie sie podoba ;)
Ale że co zrobiłem primerce ? bo nie kapuje. Zrobiłem coś co mi się osobiście podoba. Jak będę kiedyś się pozbywał to przywrócę poprzedni wygląd.
Dla mnie wieś tunning dla biednych ale każdy ma inny gust ;)
No to by sie zgadzało bo bogaty nie jestem :D
Oby to światło nie męczyło w nocy podczas podróży;-) W Golfie jest taki kolor ale chyba troszkę mniej razi w oczy u Ciebie jest to chyba mocne,tak mi się wydaje ze zdjęcia
W golfie jest to zrobione porządnie, równomiernie itp. Wszelkie zamiany w innych autach i upodobnianie ich do golfa trochę mnie śmieszy ale tak jak pisałem - o gustach się nie mówi ;)
Jak bedzie dla mnie za mocne to wsadze biale żarówy bo tarcza normalnie jest biała a ma niebieską przesłonke więc sie okaże. na razie jest Ok :D
Dlatego napisałem, ze ważne ze się tobie podoba, nam nie musi :P Dla mnie jednak co zielone to zielone, ew. białe z czerwonymi wskazówkami :P
przecież się nie obrażam :P nie od dziś na forach siedze :P Dla mnie bomba póki co, a jak się znudzi to zrobie jak pisałem wyżej bo powrót do tego to pół godzinki:D
W nowym citroenie C4 (pewnie nie tylko ale w takim ostatnio miałem okazje usiąść) można sobie np. wybrać w menu jaki kolor :P Takie bajery ;)
Z tego co widziałem na sprzedaż...
No jest Nissan Primera 5000.00 PLN. Nowy Sącz - otoMoto.pl a miało byc na długo.
Po co inwestujesz w auto tyle $ jak zaraz je sprzedajesz ze względów finansowych i to nie pierwszy raz.
Ja po prostu nie kapuje.
Jednak mój pierwszy post w tym temacie byl trafny, zeby sie nie przyzwyczajać za bardzo do tego auta ;)
Napisałem to na TTT napisze i tu:
egon, a o co Ty masz do mnie ale :?: egon, uwierz że gdybym nie potrzebował pilnie pieniedzy to bym auta nie sprzedawał, mam nadzieje że nikt nie będzie miał tak porąbanego życia i problemów z kasą. Liczę tylko na to że auto ktoś doceni i zadba jak ja.
bo nie byłeś w takiej sytuacji na pewno :roll:Cytat:
Napisał egon
tipo miałem 2 lata o ile dobrze pamiętam. Inni sprzedają bo im się auta nudzą, ja bo musze...Cytat:
Napisał egon
To ja tez :P
Nie wnikam, ale niezrozumiale dla mnie jest to, ze tyle $ ładujesz w auto, skoro i tak ich potrzebujesz, ale nie wnikam, Twoje zycie Twoje auta, ba znajac zycie, za miesiac kupisz kolejne auto i po raz kolejny je sprzedasz.
Masz racje nie znam twojej sytuacji rodzinnej, ale to nie pierwszy raz kiedy potrzebujesz $, to nie lepiej kupic cos taniego małego, co duzo $ nie wciaga i zamiast pakowac w nie kolejne PLN to odkładac, zeby bylo jak bedzie potrzebne :?:
To tylko moje zdanie, jak juz pisalem,nie znam sytuacji, sorki jak uraziłem, ale poprostu pisze co mysle ;)
Nie będe znów kopiował z TTT :P
W skrócie licze na lepsze czasy...
I tego ci życzę, co do reszty nie wnikam.
Nie moja sprawa ale egon ma chyba rację.. Szkoda :-(