To jest widok strony w wersji do druku
-
2 załącznik(i)
Tu jeszcze dwie fotki:
Podczas wizyty u szklarzy i pomalowana obudowa filtra powietrza, i dwie osłony przy podszybiu :P w najbliższych planach dokończenie prac pod maską i regeneracja układu wspomagania, bo jest w opłakanym stanie.
Załącznik 7997 Załącznik 7998
-
-
pokaz jak wyglada teraz szyba po tym uzupelnieniu :)
-
5 załącznik(i)
Na razie jeżdżę z zaklejoną taśmą, bo miałem odczekać tydzień zanim zerwę. A korzystając ze świąt zrobiłem sobie takie oto coś:
Załącznik 8006Załącznik 8007Załącznik 8008Załącznik 8009Załącznik 8010
-
no wygląda jak dla mnie bosko - powiedz tylko co to za ramka, która to to trzyma?
osobiście się zastanawiam nad mieszkiem do siebie, ale póki co - wersja kup i zamontuj gotowca była brana pod uwagę ;)
-
Ramka jest fabryczna tylko zmniejszyłem troszkę rant na dole. Oczywiście mam w planie zmienić tę rączkę, bo jest paskudna. Mieszek na dźwignię zmiany biegów kupowałem gotowy za 13zł na allegro ... A na dźwignię ręcznego nie było więc sam zrobiłem :P
-
Powiem Ci szczerze, że też cos takiego wymyśliłem, tylko nie miałem kiedy zrobić. Widzę, że u Ciebie ładnie wyszło, gratulacje! :)
Ten materiał kupowałeś na allegro, czy w jakimś sklepie? ;)
-
Na allegro. Kiedyś kupowałem, bo obijałem fronty kolumn do kina domowego i trochę zostało. Swoją drogą bardzo wdzięczny materiał, tani przede wszystkim!
-
No wyszlo bardzo fajnie...
-
te dźwignie w sienach wyglądają jak z malucha ;p :)
-
Te w palio też :P Może wie ktoś od jakiego auta podejdzie rączką?
-
Te w sienach z 2001 wyglądały lepiej, ale szału też nie ma ;p
-
może z CC lub SC by podeszła...nie wiem, tak tylko głośno myślę...lub na to co jest jakąś gąbkową rurko-rączkę nasunąć...coś jak w wózkach dla dzieci na miejscach do trzymania rąk przez prowadzącego wózek jest:?:
-
bo nie ma tak jakby tunelu
-
Cytat:
Napisał
turek86
Na allegro. Kiedyś kupowałem, bo obijałem fronty kolumn do kina domowego i trochę zostało. Swoją drogą bardzo wdzięczny materiał, tani przede wszystkim!
Też mam taki z allegro, z tym, że mój się nie nadaje do niczego, pękał mi jak go wyginałem i jest strasznie twardy. Chciałbym kupić coś sprawdzonego, bo w ciemno już raz kupiłem. :)
-
Moja ekoskóra ma białą materiałową podszewkę i nie ma mowy o żadnym pękaniu. Jest miękka i plastyczna. Mało tego po podgrzaniu ciepłym powietrzem można ją ładnie rozciągać
-
Powiedzcie mi co muszę zrobić żeby przejść z oleju 15W40 na 10W40? Gdy kupiłem to auto znalazłem w bagażniku butelkę z olejem chyba na dolewki i był mineralny. Gdzieś czytałem, że te silniki jeżdżą na półsyntetycznym i, że zmiana nie powinna zaszkodzić silnikowi. Muszę jakoś płukać silnik po tym mineralnym?
-
Nikt Ci nie zagwarantuje ze na 100 procent sie nic nie stanie, natomiast na pewno mozesz Płukanke zrobic.50% powie ze trzeba zrobic..drugie tyle ze nie. Zrobienie chyba nie zaskodzi.
A odnosnie polsyntyk - Madra ksiazka tak mowi :) i ja tak leje :)
-
nie powinno się nic stać ... ale niech ktoś się wypowie kto wie w 100%
-
JA polecam zrobić płukankę i wlać nowy