To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bravurka Viruska -
Pytanie do modów: zafundujecie jakieś nalepki reklamowe :P w grę wchodzą tylko szyby :p
Pytanie do użytkowników: wkładał ktoś do Bravy napęd 4x4 ??
Czemu pytam?
Zawsze ten napęd mnie korcił, tym bardziej w nietypowym samochodzie.
Ma, pełno części do Opel Vectra 1.8 4x4, na upartego mam dostęp do części z Pandy 4x4
Wiem że zbyt odważne, ale raz się żyje
-
Virusek http://fiatklubpolska.pl/sklepik/ opcję po lewej skrajnej, także możesz od razu załatwić ;) ;)
-
Cytat:
Napisał
Virusek
Wiem że zbyt odważne, ale raz się żyje
Odważne to mało powiedziane, teoretycznie dało by się to zrobić, praktycznie, musiałbyś zmienić wszystko oprócz nadwozia.
-
Na BBTP ktoś kiedyś pytał o to samo.. suma sumarum z całej dyskusji wyszło że taniej, zdecydowanie efektywniej i prościej byłoby sprzedanie autai kupienie jakiejś HGT'tki..
-
Hmmm poprzyglądałem się trochę temu, np żeby przełożyć napęd z innego samochodu ładną rzeźbę trzeba by było wykonać w samochodzie, ale nadal będę śledzić temat :P
Na razie trzeba Bravure doprowadzić do ładu...
-
2 załącznik(i)
Mały mod :P gadżet żony :P
Załącznik 2242
Dziś auto wyjechało na miasto, dostało 6L Pb95, zrobiona rundka po mieście...
Na stacji benzynowej każdy zerkał, cóż to za wehikuł :P
Załącznik 2243
-
śliczna jest:) dodał byś zdjęcie z wiekszej odleglosci calej bravki.
-
Po dopieszczeniach będzie miała sesję zdjęciową :)
W chwili obecnej jest cała pokryta już śniegiem :P gdyż wiatę musiałem już oddać do użytku teściowi :wink:
A tutaj będzie kolejny mod już niebawem ;)
http://allegro.pl/swiatla-dzienne-ja...050610791.html
Światła pójdą zamiast halogenów, na Allegro są tańsze światła tego typu ale zainteresowały mnie te gdyż mają system "odprowadzania do domu", szukałem samego modułu ale nie znalazłem
-
Sam moduł możesz uzyskać u kolegi byrrt ;-) sam takowy od Niego posiada ;-)
-
No to muszę się do niego ładnie uśmiechnąć ;)
-
-
Tia tylko problem w tym, że modułów nie ma już ;) Niby są chętni ale się ciągle zastanawiam czy się w to pakować.. Bo trzeba sporo zainwestować, a zarobek wcale nie jest powalający.. Szczerze w ilości takiej jak już je robiłem to nie wiele z tego miałem..
---------- Post dodany o 20:47 ---------- Poprzedni post dodany był o 20:44 ----------
A tak w ogóle to też myślałem o tych lampach (są te same bez modułu za 75zeta heh) tak więc wrzuć fotki jak Ci to wyszło..
-
Masz schemat ? Jeśli jesteś w posiadaniu schematu i po dobroci go udostępnił to moduł sobie sam wykonam
Nie pytaj! Serwisuje GSM więc jestem w posiadaniu Hot Air i innych fajnych rzeczy
-
Panowie dziś zostałem BARDZO miło zaskoczony przez Bravurkę, mianowicie stoi nie ruszana od 2 tygodni pod chmurką w ekstremalnie niskich temperaturach, jest cała zamarznięta od środka, wsiadam, kluczyk do stacyjki i odpaliła na dotyk bez zająknięcia, gdzie w nocy temperatura wynosiła ok. -23stopni, zdechły akumulatory we wszystkich samochodach czyli w mojej Omedze którą śmigam na co dzień oraz w Bravie teścia, coś mnie tkneło sprawdzić Bravurkę i byłem naprawdę w potężnym szoku
-
1 załącznik(i)
Dawno mnie tu nie było.... ;) ale prace przy Bravurce nadal trwaja, wymieniona została nieszczęsna rurka między termostatem a pompą wody ( udało się tego dokonać bez zrzucania kolektora wydechowego czy tez pompy wody), wymieniony płyn chłodniczy, wymieniony olej, ze sprzęgłem na razie się wstrzymuję, żoncię pouczę jeździć na starym i jak je zabije to wtedy wymienię ;)
Teraz zostaje odkładana kasa na rozrząd gdyż po wymianie oleju i przejechaniu 500km zaczęło coś dziwnie pod stukiwać przy rozrządzie :(
Załącznik 2588
-
-
Grubo, grubo... zaklepane już mam fotele z poduchami i ogrzewaniem tyłka z Bravo HGT ;) oraz tylną kanapę, dodatkowo boczki gratis, dodatkowo zegary okrągłe, i kilka innych fajnych gadżetów m.in. oryginalny podłokietnik :0
-
2 załącznik(i)
Także informacje dla tych którzy bali się o trwałość nowego lakieru... nic się z nim złego nie dzieje, przeżył dziesiątki odśnieżeń, kilka wizyt na myjni, sól na drogach i wszystko ładnie się prezentuje, jak widać wystarczyło dobrze wymatować stary lakier, np. zderzak przód nie był matowiony i już lakier w niektórych miejscach odchodzi ale jak pisałem kilka postów wcześniej zderzak będzie zdejmowany klejony i wtedy prawidłowo malowany
Załącznik 2630
Załącznik 2631
-
No no, bardzo fajnie, oczywiscie mam nadzieje, ze pochwalisz sie jak zakupisz te fotele ;) co do zegarów okrągłych, to tez sie zastanawiam nad takowymi:roll:
-
Widzę iż bardzo fajne autko i widać iż ogrom pracy włożono. Zresztą brava zawsze mi się podobała.
Nie śledziłem wku od początku - teraz muszę to nadrobić ;)