To jest widok strony w wersji do druku
-
Weźmy też pod uwagę, że jest już duża liczba tematów, user wchodzi sprawdza odpowiedzi i wie o co kaman nie musi zakładać kolejnych postów czy tematów. Przenosiny zawsze wiążą się z tym, że nie każdemu będzie to pasowało. Jestem zdania, że jest dobrze, a nawet bardzo. Trzeba fakt się przyzwyczaić i opanować wszystko, ale wierzę, że KLUBEM będziemy największym w Polsce ;-)
-
Cytat:
Napisał
lukq
wierzę, że KLUBEM będziemy największym w Polsce ;-)
oj obys miał rację.
-
Cytat:
Napisał
seth
oj obys miał rację.
Ja tez w to wierze :D
-
kuleje mi archiwum wyslanych prywatnych wiadomosci. nie zarchiwizowala mi sie ani jedna wyslana wiadomosc po zmianach na forum.
-
To ciekawe, ja mam nawet ta wiadomość:
Witaj na FiatForum.com.pl
Jeżeli chcesz się przywitać ze wszystkimi zrób to w tym temacie.
-
nie doprecyzowalem. te stare wiadomosci sprzed zmian na forum to ja mam. nie mam tych nowych wiadomosci wyslanych po zmianach na forum :) ostatnia zapisana wiadomosc z 25 maja.
-
boch wejdz w ustawienia profilu i tam będziesz gdzieś miał, ustaw, żeby zapisywało wysłane wiadomości :D
-
a czy tak nie powinno byc ustawione domyslnie? przynajmniej tak jest na kazdym forum jakie znam :P
2 sprawa. dostaje maila o odpowiedzi w temacie. klikam na link i zamiast do ostatniej strony z najnowszym wpisem, przechodze do 1 strony tematu. nie sprawdzalem jak to jest jesli jestem non stop zalogowany, ale rzecz wydaje mi sie do poprawienia :)
---------- Post dodany o 08:27 ---------- Poprzedni post dodany był o 08:23 ----------
oki, sprawdzilem. bedac zalogowanym non stop przenosi nas z linka na poczcie do ostatniego posta na forum, czyli prawidlowo :)
-
Cytat:
Napisał
boch
a czy tak nie powinno byc ustawione domyslnie? przynajmniej tak jest na kazdym forum jakie znam
Nie wiem, czy powinno, ale nie jest, przestaw to sobie i po problemie, a nasze forum jest wyjątkowe :D
-
Cytat:
Napisał
boch
oki, sprawdzilem. bedac zalogowanym non stop przenosi nas z linka na poczcie do ostatniego posta na forum, czyli prawidlowo
Tak musisz być zalogowany.
Cytat:
Napisał
boch
kuleje mi archiwum wyslanych prywatnych wiadomosci. nie zarchiwizowala mi sie ani jedna wyslana wiadomosc po zmianach na forum.
Wchodzisz w swój profil -> (po lewej) zaawansowane ustawienia -> (po prawej) odszukaj "Przesyłanie prywatnych wiadomości" -> (zaznacz) Wysłane wiadomości: Zachowaj kopię wysyłanych wiadomości w mojej skrzynce nadawczej.
Lub przy wysyłaniu wiadomości poniżej okienka do treści zaznaczasz, żeby zapisać.
Bynajmniej przestawię wszystkim użytkownikom przed zmianą aby zapisywały się wiadomości. Wszyscy "nowi" mają aktywowaną tą opcję z góry.
-
nie no, dalem rade. ogarniam w miare fora ;)
---------- Post dodany o 12:51 ---------- Poprzedni post dodany był o 12:45 ----------
Cytat:
Napisał
egon
Nie wiem, czy powinno, ale nie jest, przestaw to sobie i po problemie, a nasze forum jest wyjątkowe :D
znam forum, na ktorym dane i awatar uzytkownika sa po prawej, a nie jak na 99% for po lewej stronie. naprawde dziwnie to wyglada. malo tego, forum nie posiada moderacji. mozna bluzgac, pisac swinstwa. wlasciciel serwera interweniuje dopiero w momencie kiedy na forum padnie w niekorzystnym swietle nazwisko jakiegos lokalnego prominenta. to dopiero wyjatkowosc ;)
-
Cytat:
Napisał
boch
to dopiero wyjatkowosc
Zacytuję - "Wolonoć Tomku w swoim domku..." ;)
-
boch nie no takiej wyjątkowości to chyba nikt by tutaj nie chciał ;)
-
czy tylko mnie muli ostatnio forum?
-
boch No u mnie chodzi normalnie ;)
-
Cytat:
Napisał
egon
czy tylko mnie muli ostatnio forum?
Wczoraj była awarią łącz. Przerwane były światłowody i naprawa była do późna wieczór. Dlatego forum mogło chodzić gorzej, gdyż połączenie do serwera biegło inną drogą. Od czasu zakończenia naprawy jest ok.
-
Jak lenistwo nakazuje, nie szukalem czy ktos juz to zglaszal, ale wyparowala mi gdzies favikona foruma :) Domagam sie powrotu favikony, albowiem skrot do foruma szpeci mi teraz pasek zakladek, dziekuje :)
EDIT: Ok, favikonka wrocila :D
-
Favicon był, możliwe, że nie załadował się ten nowy, gdyż jego zmiana była.
-
Napiszę tak: Od pewnego czasu nie wchodzę na forum ponieważ nie mogę się tu odnaleźć. Nie wiem co gdzie teraz jest, nie wiem jak odczytać nowe posty. Poprostu d...pa. Za stary już jestem na takie zmiany :smile:
-
1 załącznik(i)
Wystarczy tylko trochę chcieć. U góry masz menu, od lewej patrząc. Strona to strona główna, tak jakby portal. Głównie są tam newsy ogólne ze świata.
Później jest Forum, dalej tłumaczyć nie muszę bo sam widzisz.
Menu podzielone jest na dwie części. Część górną i dolną. Górna to tam gdzie wyświetla się "Strona, Forum, Downloads...", a dolna to gdzie jest
"Zobacz posty nieprzeczytane Prywatne wiadomości Galeria FAQ Kalendarz Społeczność Operacje Szybkie menu".
Ta dolna część jest zmienna w zależności od działu, pojawiają się tam inne opcje.
Będąc na forum i klikając w "Zobacz posty nieprzeczytane" przechodzimy do spisu tematów w których ktoś odpowiedział lub utworzył nowy temat.Załącznik 1338
Pokazałem to na obrazku.
Załącznik 1337