Witam moze jest tu ktos kto.ma jakis namiar na Michal KOWEX 1987?potrzeboje informacji na temat silnika
To jest widok strony w wersji do druku
Witam moze jest tu ktos kto.ma jakis namiar na Michal KOWEX 1987?potrzeboje informacji na temat silnika
Wyślij mu prywatną wiadomość, wtedy trafi do niego też powiadomienie na skrzynkę e-mail.
Dzięki Google chcąc poczytać o moim nowym jeżdzidle jak na razie jest ok, tylko dział 500L jakiś taki mały, czyżby te fiaciki się nie psuły ? :)
Zaprowadziło mnie tutaj google, a dokładniej do tego tematu: http://fiatklubpolska.pl/bravo-ii-46...l-1-6-a-36554/. :D
Tak jak 90 % wszystkich trafiłem tutaj przez Google :D Przy okazji witam wszystkich bo jestem tutaj nowy :D
Witam ja tez przez google , potrzebuje FiatECUscan by moja belle po czyszczeniu przepustnicy zrestartować a u was znajdę , pozdrawiam
Ja trafiłem tutaj dzięki znajomemu, to on polecił mi te forum :) I bardzo fajnie bo widzę że tutaj jest fajnie.
Witam,
od wczoraj jestem posiadaczem Bravo 1.4 T-jet. A dziś chciałem pobrać kilka lektur z forum :)
Pozdrawiam
Łukasz
Trafiłem tu po to, by pobrać kilka ciekawych pozycji ;)
tak samo jak kolega wyżej ;)
ja nie bede wyjątkiem trafiłem tu bo chciałem mapy do doblo, ale czuje ze to mnie wciąga ..... to forum mnie wciąga
Witam.
Znaczy się, że jest to rodzaj powitalni :)
Trafiłem tu, bo właśnie kupiłem Fiata Bravo II i mam nadzieję być szczęśliwym posiadaczem :)
Trafiłem na forum przez google, poszukuję paru istotnych informacji do zagazowania mojego bravo ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Trafiłem na forum przez google, poszukuję paru istotnych informacji do zagazowania mojego bravo ;)
Trafiłem przez szukanie ECU Scana :P
przez problem z selespeedem
problem z skrzynia
Trafiłem dzięki znajomemu który tak jak ja ma Fiata i często z nim problemy :P Pozdrawiam
Witam
Wielu z Was pisze, że trafili na to forum bo mają problemy ze swoim Fiatem. Mam Stilo rocznik 2004, czyli już trzynastoletnie, i jeżeli kiedyś kupię inny samochód i ten inny będzie tak bezawaryjny jak to moje Stilo, to będę bardzo zadowolony. :smile:
Oczywiście moje Stilo nie jest całkiem bezawaryjne. Nie ominęły go znane problemy ze sprężynami i tulejami tylnej belki, ale poza tym to tylko naprawy wynikające ze zużycia eksploatacyjnego.
Ja poprzez Google. Ale pamiętam jak kiedyś znajomy mi coś mówił o tym forum.
Witam. Polecił mi je kolega i jestem bardzo zadowolony ;)