Rozmawialiśmy chyba właśnie o tym na zlocie, ale byliśmy po piwkach więc może nie pamiętam albo coś mylę.
To jest widok strony w wersji do druku
Rozmawialiśmy chyba właśnie o tym na zlocie, ale byliśmy po piwkach więc może nie pamiętam albo coś mylę.
Ładnie tylko co to za felunek masz taki wypasiony :lol:
Dziękuje. Felunek jest kozacki :P ori Fiat. W planach od dłuższego czasu są alu, lecz wesele pochłania większość gotówki, mam nadzieję, że zacznę inwestować tak jak chce w maryś, bądź może zamienię na inny model Fiata ;-)
Szkoda taką wypicowaną sprzedać..
Jak już będę sprzedawał to w dobre ręce, w rodzinne. Ciężko było by mi ją sprzedać i potem dowiedzieć się, bądź zobaczyć jak ktoś ją katuje.
No i bardzo dobrze ;)
Paweł alu Twoje jeszcze też bym chciał, ale już o trochę innym układzie ramion chodzą mi po głowie. ;-)
Wczoraj Maryś przeszła swój kolejny przegląd bez problemu. Na przegląd pojechałem bez jakiegokolwiek przygotowania auta, a to dlatego, że przed wczoraj na służbie spr dowód i okazało się, że ważny do 07.08.2011.
Podjechałem pan zbadał i stwierdził, że jak wszyscy mieli by tak zadbane samochody to na drodze było by bezpieczniej. Miło było słyszeć takie słowa.
Jeśli chodzi o moje gumy na stabilizatorze, to jakoś dziwnie wszystko przestało dawać o sobie znać jakieś 6kkm temu, wiec na razie odpuszczam, bo mam mnóstwo spraw z weselem, wiec totalny brak na cokolwiek. Może jak będę na urlopie od 16 to znajdę chwilę i podłubię trochę tak jakbym chciał.