Przeciez taki rocznik można smiało w zakresie 12-15tyś znaleźć a nie prawie 20.
To jest widok strony w wersji do druku
Przeciez taki rocznik można smiało w zakresie 12-15tyś znaleźć a nie prawie 20.
no niby tak, ale cieżko jest znaleźć takową sztukę zeby to w ogóle jeździło :P
Moze np. 19tys chce za niego, ale jest na parwde w zajee stanie ze nie tzreba będzie nic robic ;p
no ale najlepiej to jechac i obejrzec :D
Kupując za 12 na pewno nie dołożysz 7 tysięcy do tego auta więc jak masz kase to lepiej kupić ciut tańsze i zawsze można coś wymienić jak by trzeba było, i wtedy już wiesz na czym stoisz
znalazłem jeszcze coś lepszego.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11519228
Niby te 21.900 ale ma skóre w środku, a ja się w tym zakochałem :)
Przebieg ma 140.000 i ogólny stan po oględzinach jest bdb robi wrażenie.
Jutro jade jeszcze raz oblukac :)
moze i ma skóre .... ja ogolnie nie chcialbym fury ze skora...w lato jak by nie bylo parzy a w zime zimna jak lod ... ale 21 kola za klime reczna .... niebardzo ... za takie pieniadze szukalbym klimatronika
Mój też miał po oględzinach stan bdb i zobacz ile musiałem juz w niego wrzucić :) Te skóry wyglądaja na moje tandetnie - jak jakieś folie z marketu.
Ja z perspektywy czasu jako użytkownik stilo nie mogę tego auta odradzać - bo jest bardzo dobre w swojej klasie - jednak nie za takie pieniądze stary. Stilo z takim rocznikiem to sie kupuje za 15-16 - wrzucasz w niego ze 2-3 i masz auto w dobrym stanie i jeszcze za mniej niz teraz chcesz wydać.
mało masz tych stilo na rynku?? Rozejrzyj się jeszcze...
no niestety, ale mam mało...
W obrębie śląska jest ich dosłownie kilka ssztuk..
A z dalsza niestety brać nic nie będę, wiec dalsze wędrówki odpadają :P
Trzeba jeszcze doliczyć z 2000-2500 do ceny że auto jest z komisu :)
Szczerze wolę dołożyć te 2000-2500 i mieć auto pewniejsze bo z komisu, w którym przynajmniej aut trupów nie mają, wiem bo juz kupowałem w tym komisie kiedyś auto, tzn rodzice.
Po odliczeniu tej kwoty za to iż autko komisowe czyli wychodzi jakieś 19tys z hakiem. Wydaje mi się bardziej rozsądną.
Nie wiem jak wy, ale jak widze, jakiegoś na penym wypasie stilo w dieslu z pzrebiegiem okolo 130tys za 14tysiaków to wyłączam, nie wierze że to auto nie ma przesżłości bezwypadkowej...
Nie ma się co oszukiwać.
3 lata temu rodzice kupili Ibize 2002 rok, kosztowala w sumie 30tysiaków, a mozna bylo takie kupować po 22-25tys. DO tej pory nic robione nie było, tylko eksploatacyjne wszystko.
No ale zobaczymy co ma być to będzie.
Tysiąc w tą czy w tą nie robi różnicy.
Bukmacherka RLZ heh ;D
Prawda jest taka, że wszystko rozchodzi się o kasę. Jeśli Cie stać by wydać trochę więcej i ma to Ci dać poczucie większego bezpieczeństwa, które miejmy nadzieję przełoży się na bezawaryjność to nie ma się co zastanawiać. Tak czy siak gratuluję wyboru bo stilony to wdzięczne auta :)
no i jak coś urywam 1500zł ;D
Panowie mam numer VIn, można jakoś sparwdzić autko?
Cytat:
Napisał NoVi
Jesli było u nas serwisowane i ASO pójdzie Ci na ręke, w innym wypadku możesz co najwyżej w eperze sprawdzić sobie miesiąc produkcji, kod silnika i kolor tapicerki i tyle.
a tutaj na necie nie ma żadnych programów do sprawdzenia??
Kurde no ogólnie autko fajne, przyjechało z niemiec od 1 właścciela na kołach.
Spalanko okolo 5litrów, tak mi powiedział.
Ma tam troche odprysków i lekko przytarty zderzak, ale przynajmniej widać ze auto jeżdżone.
ze skora mozna taniej :DCytat:
Napisał NoVi
http://moto.allegro.pl/item944811802...rth_klima.html
dzieki ci bardzo bede jechał jakieś 400KM :P
W dodatku bede brał delikatny kredyt wiec zakup z daleka odpada :)
ja jechałem dokładnie 442 w jedna strone :Dkm
w Twoim przypadku
800= ok 250zeta zalezy czym i jak jedziesz;] co ci w sumie daje 14.650 :P
jak dobry stan to zaoszczedzisz duzo
a jak zły ... to bedziesz przeklinal na wszytskich m.in na mnie :D
no ale
nutka niepewności musi byc 8)
pozdro
Tamten skóacz niestty musze go odpuścić.
Brak ksiażki serwisowej i kilka szczegółów które trzeba zrobic na dzień dobry go przekreśla..
Dzisiaj za jakaś godzine jadę oblukać tego:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11625642
:)