To jest widok strony w wersji do druku
-
Czyli realnie co najmniej 1000 zł miesięcznie i tak jak piszesz doplata przy zdaniu samochodu przy jakichkolwiek "zużyciach" samochodu.
Podsumowując za 2 lata wydałeś co najmniej 24 tyś na samochód, który nie jest twój. Jak dla mnie to średni interes.
-
I ta cena dotyczy tipo tipo, którego w wyprzedaży za 42k idzie wyhaczyć.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Może i masz rację z tym wynajmem. Może lepiej zrobić jak ja czyli auto z przedłużona gwarancja na 5 lat i 200 000km. Zresztą zamierzam jak pisałem sprzedać go za 3 lata i kupić nowe. Będę już właścicielem Apple i stać mnie będzie na coś troszkę lepszego;)
Taki mam zamiar.
-
Panowie i Panie także mam HB w wersji S DESIGN 1.4 T-Jet, zwijacz jest a lampki brak. Wtyczka do lamki i włącznika jest, nawet napięcie we wtyku jest. Czy ktoś może podać numery oem lampki i włącznika ? w którym miejscu montowany jest włącznik lampki ?
-
Tipo Lounge 2019 HB - światełko jest, linki brak
Tipo Lounge 2020 SW - światełka brak, linka jest
-
Dzień dobry! Czy ktoś z kolegów wie gdzie można kupić taki amortyzator schowka, bo o mnie jest urwany. Może ktoś też wie gdzie kupić takie ograniczniki-odbojniki schowka bo poprzednik chyba zgubił.
Bardzo proszę o radę!!!
Pozdrawiam!
Jacek
-
Cytat:
Napisał
Jacek Zet
Dzień dobry! Czy ktoś z kolegów wie gdzie można kupić taki amortyzator schowka, bo o mnie jest urwany. Może ktoś też wie gdzie kupić takie ograniczniki-odbojniki schowka bo poprzednik chyba zgubił.
Bardzo proszę o radę!!!
Pozdrawiam!
Jacek
Tego amortyzatora raczej nie kupisz, chyba że z całym schowkiem. Jednak to powinno się dać naprawić. Tam jest plastikowy pojemnik ze sprężyną w środku i przywiązanym do niej sznurkiem. Pewnie urwał się sznurek. Mechanizm jest bardziej prymitywny niż budowa cepa.
-
Dzięki za podpowiedź! A może ktoś wie gdzie kupić te odbojniki-ograniczniki?
Pozdrawiam!
Jacek
-
Cytat:
Napisał
kjk
Tego amortyzatora raczej nie kupisz, chyba że z całym schowkiem. Jednak to powinno się dać naprawić. Tam jest plastikowy pojemnik ze sprężyną w środku i przywiązanym do niej sznurkiem. Pewnie urwał się sznurek. Mechanizm jest bardziej prymitywny niż budowa cepa.
A nie wiesz może czy ten "amortyzator" da się jakoś wyciągnąć? Bo jeszcze tam dokładnie nie robiłem rozeznania. U mnie właśnie w Cinsofcie zerwali mi tą linkę jak robili wymianę filtrów przy okazji chip'a :/ zauważyłem niestety dopiero po czasie i muszę to teraz ogarnąć, bo strasznie mnie wkurza ten spadający schowek :/
-
Cytat:
Napisał
Davvid
A nie wiesz może czy ten "amortyzator" da się jakoś wyciągnąć?
Chyba najprościej będzie wymontować cały schowek. Przyjrzyj się: jest kilka wkrętów na górze i na dole. Wykręcisz i będziesz miał wszystko w łapkach.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Chyba najprościej będzie wymontować cały schowek. Przyjrzyj się: jest kilka wkrętów na górze i na dole. Wykręcisz i będziesz miał wszystko w łapkach.
Dzięki, będę tam musiał zapuścić żurawia jak trochę się ociepli, bo akurat u mnie postanowiła zima wrócić ;)
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
kjk
Tak jak pisałeś łącznie było 7 wkrętów i schowek w całości wyszedł. Obawiałem się trochę, że będzie trzeba gdzieś ściągać osłony deski rozdzielczej czy coś, ale na szczęście tym razem we Fiacie inżynierowie sensownie to wymyślili ;)
W środku jest faktycznie sprężyna, ale dodatkowo jest jeszcze mały tłoczek. Jak w strzykawce albo pompce. Wszystko da się ładnie rozebrać i zreperować. Dorzucam zdjęcia, bo może się komuś przydadzą na przyszłość jak będzie miał ktoś ten sam problem.
Załącznik 42707
Załącznik 42708
Załącznik 42709
-
Może nie na temat,ale związane ze schowkiem.Poszukuje wyciszenia,ale tego wewnętrznego.Ktoś,coś .
-
Cytat:
Napisał
Davvid
ale na szczęście tym razem we Fiacie inżynierowie sensownie to wymyślili ;)
Akurat w wiekszości fiatów z ostatnich dwóch dekad nie ma z tym problemu