Chyba nie taki cudowny kilka tematów niżej szarpanie przy zmianie biegów i przyspieszaniu;)
To jest widok strony w wersji do druku
A nie macie wrazenia ze najwiecej problemow 1.4 95 maja uzytkownicy sedanow? Co czytam o problemach to narazie chyba tylko sedan jak by conajmniej buda miala znaczenie? Czy mi sie wydaje...
Sedanow jest najwiecej na rynku po prostu
I są najdłużej i już kończą się gwarancje :-( jak o i to kurna obliczają, ze psuje się dzień po gwarancji?
Mozliwe... Dobrze ze te bez gazu trzymaja sie dobrze bo takie usterki drobne ktore tu opisuja to nie problem...
A to sprzeglo to jebło od gazu??? No comment...
Dopiero zacziłeś???? Toć to oczywista oczywistość ;-P
Lepiej pozniej niz wcale ;) jak spali mi sie zarowka to czym predzej jade do gazownika naprawiac na gwarancji :)
Hola hola z tymi sedanami, mój już dwa lata, jeszcze miesiąc gwarancji, 30 tys przejechane i żadnych problemów, oby sprzęgło jak ma walnąć to niech zrobi się to na gwarancji :)
Ze u nie wykrakac... poczekaj Ty no 40 dni... ;-)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Poza tym masz edycje na Węgry... może coś to daje, np + 2 do trwałości i +4 do respektu
Wiadomo ze nie od gazu konczy sie sprzeglo ale zauwazylem ze tylko zagazowane auta maja powazne problemy typu glowica, szarpania, choinka na zegarach. Bez gazu mniej problemow wiec nie robcie z siebie mniej inteligentnych niz jesteście...
Kolego, mu tu tylko ćwierć inteligentnie nabijamy ze stereotypów... tylko i aż
Tak bylo z moim 34000km bez problemu , gwarancja fabryki ,15 kwietnia skonczyla , i bez zadnych oznak zlego funkcjonowania sprzegla, teraz czekam jak wroce z wakacji, 24 lipca daje do Fiata zobaczymy co powiedza mam 2 lata dodatkowe gwarancji ale juz wymiguja sie ze to nie pokrywa.
OTE=ak11;334615]Tak bylo z moim 34000km bez problemu , gwarancja fabryki ,15 kwietnia skonczyla , i bez zadnych oznak zlego funkcjonowania sprzegla, teraz czekam jak wroce z wakacji, 24 lipca daje do Fiata zobaczymy co powiedza mam 2 lata dodatkowe gwarancji ale juz wymiguja sie ze to nie pokrywa.[/QUOTE]
Ale wiesz już co się stało ? Zdjęta skrzynia i zdemontowane sprzęgło ? Na razie napisałeś tylko jakie są objawy.
Jeżeli docisk , tarcza i łożysko nie noszą śladów nadmiernego zużycia eksploatacyjnego , a jest np pęknięty element docisku jak u zbychor to ja bym nie odpuścił. Ewidentna wada materiałowa, lub produkcyjna dostawcy/producenta docisku.