tak wiem ale na 3 związanych z tym tematem
To jest widok strony w wersji do druku
tak wiem ale na 3 związanych z tym tematem
Jaka powloka i cena?
A nazwa powloki? Cena calkiem spoko, fajnie sie woda kropelkuje :) auto szybciej i latwiej sie myje
No na pewno lepsze :) kazdy QD i QW jest lepszy od sonaxa ;)
Daj znac czy u ciebie woda tez sie tak zachowuje
https://youtu.be/8cRt548oipU
Ja ma niewiele gorszy efekt po użyciu wosku collinite 476s :cool:
Dam znać ale przede wszystkim cieszy mnie fakt że wyrównali kolor nie ma tych mikrorys tzw. pajęczynek i po tej powłoce mają się nie pojawiać. Właścicielom nowych samochodów radzę od razu po wyjeździe z salonu jechać zabezpieczyć lakier, ja tego nie zrobiłem i po 3 miesiącach miałem wszędzie mikroryski, będzie też taniej bo nie będą musieć wam robić korekty lakieru :) Teraz te lakiery wodne to trochę porażka mimo iż czytałem, że fiat ma jedne z lepszych blach. Potwierdzając ten fakt ostatnio znajomy, który kupił peugeot 508 kolor czarny, przejechał delikatnie paznokciem po lakierze i zrobił sobie ryse
Też używam wosku collinite i jestem zadowolony. Woskowałem przed zimą i teraz nadal cały czas woda się fajnie kropelkuje. Może nie tak idealnie jak wcześniej ale dalej nie najgorzej.
Teraz już wiem że to na pewno gtechniq, jeszcze nie myłem samochodu bo przez minimum tydzień nie wolno i na pierwsze mycie jade tam gdzie zakladali ta powloke ale efekt kropelkowania po deszczu jest fajny
Załącznik 35190yZałącznik 35190Załącznik 35190Załącznik 35190Załącznik 35190
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Oj coś za dużo tycg zdjęć mi wstawiło :D
Po co chcesz jechać tam gdzie zakładałeś powłoke? Żeby więcej kasy stracić? Nie wiem jak ty auto myjesz ale normalnie wystarczy klika zł i myjnia typu kerszer. Dla dłuższej trwałości , raz na miesiac lub co 3 tygodnie mycie na dwa wiadra . Co do twojej ceny to kit ci wcisneli ,że to 2000 zł kosztuje normalnie. Ostatnio jak byłem polerować szybe i pytałem jakie powłoki mają to twoją za 1000 zł kładą , w innych studiach detailingowych kładą za 1000-1300 zł .
Pierwsze mycie mam za darmo u nich więc dlaczego mam nieskorzystać, tak samo jak późniejsze kontrole powłoki. Nie wiem z jakiej miejscowości jesteś bo od tego też na pewno ceny są uzależnione ale dzwoniłem wszędzie na terenie Gliwic i okolic i najniższą oferte zaproponowali mi 1500zl za powłokę sonax na rok ale czytałem że słaba jest
W bydgoszczy za 2000 zl kładą powłoki kwarcowe na 5 -9 lat albo ceramike.